Shopping Cart

Projektpartner för inredning av ditt företag - från idé till verklighet
Kontakta oss

Inredningshjälp
Kunskapshuset Sono Sverige är en helhetsleverantör inom inredning och förvaring för skola, industri och kontor samt omklädning. Våra erfarna och innovativa inredare och ergonomispecialister kan hjälpa dig från den inledande designfasen med planlösningar och budget till leverans och montering. Tillsammans skapar vi de bästa lösningarna.

Från vision till verklighet
Nuläge och behovsanalys

En lika självklar som viktig början. Vi går igenom era behov och er vision och skapar oss en bild av arbetsplatsen och miljön.

Budget och önskemål

Nästa steg är att gå igenom er budget. Vid större projekt involverar vi våra designers redan i den här fasen för att rita upp en fktiv miljö som lättare åskådliggör vad vi kan åstadkomma inom ramarna för budgeten. Förväntan ska matcha utfall, helt enkelt.

Produkturval och förslag på lösning

Nu går vi igenom allt från övergripande idé ned till förslag på enskilda produkter. Här kommer vi i största möjliga mån fokusera på hållbara materialval. Svanenmärket, Möbelfakta och Giftfri Förskola är några exempel på hållbar produktion som vi kommer att puffa lite extra för.

Leverans och installation

När ni är nöjda med förslaget påbörjas leveransen. Vi har lång erfarenhet och kan erbjuda hög precision gällande både leverans och installation — samlat och effektivt. Det är viktigt att din verksamhet kan bedrivas som vanligt i högsta möjliga mån.

Mål - och projektuppföljning

När projektet är klart vill vi gärna ta del av din feedback, bland annat eftersom det ger oss möjlighet att justera leveransen vi just gjort. Vi har mycket höga krav på kundnöjdhet och är det något du inte är nöjd med så kommer vi göra allt för att du ska bli just det — nöjd.

Vi hjälper dig med din inredning – från idé till verklighet

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för dina behov och din verksamhet. Boka ett möte med någon av våra projektledare, eller hör av dig på info@sono.se eller telefon 010-161 54 00 .

Boka ett möte
Helena Kjellén
Affärsområdeschef Kontor & Återbruk
Niclas Eriksson
Affärsområdeschef Industri
Ulrika Gerle
Affärsområdeschef Skola
Stefan Nettéus
Säljare Kontor / Skola
Therese Andersson
Säljare Skola / Förskola
Ingrid Oldenburg
Säljare Skola / Förskola
Joachim Holmberg
Säljare Kontor / Skola
Anneli Jansson
Säljare Kontor / Skola
Lena Norén
Säljare Skola / Förskola
Svante Anderson
Export Manager
Peter Helsén
Säljare Industri Väst
Mats Sjöbrink
Säljare Industri Småland/Blekinge
Daniel Skoglund
Säljare Industri Öst
Jonas Liljeblad
Säljare Industri Stockholm/Mälardalen

Vad kan vi hjälpa dig med?
Kontaktformulär
Tack för ditt förfrågan, vi svarar snart!
Hoppsan - ett fel uppstod. Försök igen