Ergoff byter namn till Sono

Du har kommit rätt! Ergoff heter numera Sono Sverige AB. Vi är samma gäng som tidigare med fokus på kunskap, service och hållbarhet. Vårt mål är att förbättra din arbetsvardag.

Välkommen!

Ring oss på
018-18 68 80

Kundservice

Kunskap

Logga in

Shopping Cart
Varukorg

Vi förstår vad du behöver-för en bättre arbetsvardag


Kvalitet, service och hållbarhet


Ta hjälp från någon av våra experter


Transport och Lyft

Transport och Lyft

Sono erbjuder ett brett utbud av utrustning för transport- och lyftanordningar för industri, lager och kontor. Urvalet av prisvärda transportvagnar är omfattande, så du hittar definitivt exakt den transpor ...

Sono erbjuder ett brett utbud av utrustning för transport- och lyftanordningar för industri, lager och kontor. Urvalet av prisvärda transportvagnar är omfattande, så du hittar definitivt exakt den transportvagn du behöver. Sonos urval av robusta transportvagnar, plattformsvagnar och vagnbord tillverkas i Sverige, så vi garanterar kvalitet.

Gör din arbetsdag lättare med praktisk lyftutrustning från Sono. Vi har modeller i många olika längder, bredder och lyfthöjder och med varierande kapacitet för en individuell lösning. Sono lyftbord kan användas för många olika ändamål som packning eller reparation, och tillsammans med våra många andra smarta inredningslösningar hjälper vi till att skapa en komplett, säker och funktionell arbetsmiljö.

Sono är den kompletta leverantören av vagnar och vagnar för transport- och lyftutrustning som gör din arbetsplats bättre. Vi levererar snabbt, effektivt och till bra priser. Och vi är en pålitlig partner som levererar enligt överenskommelse - oavsett om beställningen är liten eller stor. Kontakta oss idag om du vill ha hjälp eller ett bra erbjudande.