Shopping Cart
 • Hållbara helhetslösningar
 • 25 000 m² centrallager i Sverige
 • Premium varumärken med 10 års garanti
 • Ledande skandinavisk inredningskoncern med 900 miljoner i omsättning

Skrivbordscykel

Skrivbordscykeln Bike it™ hjälper dig att upprätthålla en hälsosam livsstil på kontoret. Med en skrivbordscykel skapar du en bekväm möjlighet till fysisk aktivitet under arbetstid. Skrivbordscykeln Bike it™ hjälper dig till att upprätthålla en hälsosam livsstil varje dag – även på jobbet. När du använder Bike it stimuleras blodcirkulationen, förbränningen ökar och hjärnan fungerar bättre. Den stationnära cykeln är en väldig smart produkt att ha tillgänglig på kontoret, för att på ett enkelt sätt skapa möjlighet till fysisk aktivitet under arbetstid.

Mer information
 • Välkända varumärken
 • 1-2 dagars leverans från att varan är på lager
 • Transportörer DB Schenker ColliCare
Sortera efter
 1. Ergoff Skrivbordscykel Bike it™ 2.0 School
  3.295:- exkl. moms
  4.119:- inkl. moms
  Skickas inom 1-2 arbetsdagar
 2. Ergoff Skrivbordscykel Bike it™ Premium
  4.995:- exkl. moms
  6.244:- inkl. moms
  Skickas inom 1-2 arbetsdagar
 3. Ergoff Skrivbordscykel Bike it™ Workstation
  5.995:- exkl. moms
  7.494:- inkl. moms
  Skickas inom 1-2 arbetsdagar
 4. Ergoff Skrivbordscykel Bike it™ Easy
  1.795:- exkl. moms
  2.244:- inkl. moms
  Skickas inom 1-2 arbetsdagar
 5. Ergoff Skrivbordscykel Bike it™ Plus
  4.095:- exkl. moms
  5.119:- inkl. moms
  Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Mer om skrivbordscyklar

Bike It - vår egen framtagna skrivbordscykel

Nu kan du byta ut din kontorsstol till en kontorscykel. Vi vill erbjuda verktygen för en hållbar och hälsosam arbetsvardag. Motverka stillasittande kan givetvis vara svårt när man jobbar framför en dator hela dagarna men med en skrivbordscykel får du in rörelse, som gör skillnad! Här nedan får du en kort introduktion till våra olika Bike it cykelmodeller:

Skrivbordscykel Bike it Easy

Vår enklaste modell som passar den som vill trampa men fortfarande sitta i sin kontorsstol. Bike It easy är en trampenhet och har alltså ingen sadel som de andra modellerna. Den tar upp lite plats och har en display som visar hastighet, distans, tid och kaloriförbränning. Den har 8 olika motståndslägen och kommer i färgen svart.

Skrivbordscykel Bike it 2.0

Denna uppgraderade version levereras som föregångaren i färgen svart och passar personer som är 160-190 cm med en maxvikt på 135 kg. Den är tystgående och har dessutom hjul, som gör den smidig att flytta på. Passar utmärkt till kontoret! 

Skrivbordscykel Bike it 2.0 School

Liknar Bike it 2.0 men är utrustad med kort pelare så den ska passa personer 140–160 cm långa. Detta gör denna skrivbordscykel passar utmärkt till skolklassrummet på låg- och mellanstadie.

Skrivbordscykel Bike it Premium

Med vår premiumversion får du en tystare cykel som inte stör kollegorna omkring dig. De integrerade hjulen låser sig när du sätter dig på sadeln vilket gör att cykeln inte kan röra sig när du trampar på!

Skrivbordscykel Bike it Workstation

För den som söker en 2 i 1 produkt – höj och sänkbart bord och kontorscykel i ett. Levereras färdigmonterad. Kommer med samma tysta drev som premium och en bordsskiva som går att skjuta i djupled samt justera i höjd.

Skrivbordscykel Bike it Plus

Bike it-familjens senaste tillskott! Plus-modellen kommer med ett ryggstöd och en bred bekväm sadel som gör att du kan sitta och trampa länge. Tystgående med endast 55 dB och alla smarta funktioner som sina föregångare har.