Ergoff byter namn till Sono

Du har kommit rätt! Ergoff heter numera Sono Sverige AB. Vi är samma gäng som tidigare med fokus på kunskap, service och hållbarhet. Vårt mål är att förbättra din arbetsvardag.

Välkommen!

Ring oss på
018-18 68 80

Kundservice

Kunskap

Logga in

Shopping Cart
Varukorg

Vi förstår vad du behöver-för en bättre arbetsvardag


Kvalitet, service och hållbarhet


Ta hjälp från någon av våra experter


Koncepthållare

Koncepthållare

Koncepthållare, dokumenthållare, manushållare, pärmhållare – Sono har lösningarna för praktisk dokumenthantering vid datorn. Jobbar du mycket med att skriva dokument, då är en koncepthållare ett vi ...

Koncepthållare, dokumenthållare, manushållare, pärmhållare – Sono har lösningarna för praktisk dokumenthantering vid datorn.

Jobbar du mycket med att skriva dokument, då är en koncepthållare ett viktigt tillbehör för din arbetsplats. Sono erbjuder flera typer av koncepthållare, manushållare och dokumenthållare för olika behov.

Dokumenthållarens placering mellan skärm och tangentbord minimerar skadliga nack- och huvudrörelser och är ett nödvändigt komplement till den ergonomiska datorarbetsplatsen. Dokumenthållare, koncepthållare eller manushållare bör vara icke reflekterande och vara stabilt konstruerad med goda justeringsmöjligheter för passning mot skärmen. Om du inte arbetar med lösa dokument är en pärmhållare i stället en utmärkt lösning.

 

Filtrera


 • Sortera efter
  1. Ergoff Koncepthållare (dokumenthållare) Vinkla
   695,-
   868,75 (inkl. moms)
  2. Euro Pärmhållare, Off White
   775,-
   968,75 (inkl. moms)
  3. Matting Jobmate Document Holder (dokumenthållare) A3 Silver
   695,-
   868,75 (inkl. moms)
  4. Flexdesk 640
   1.695,-
   2.118,75 (inkl. moms)