Shopping Cart
 • Hållbara helhetslösningar
 • 25 000 m² centrallager i Sverige
 • Premium varumärken med 10 års garanti
 • Ledande skandinavisk inredningskoncern med 900 miljoner i omsättning

Tysta rum

I dagens moderna kontorsmiljöer är det allt vanligare med öppna kontorslandskap där samarbete och interaktion är i fokus. Här hittar du ett urval av olika storlekar på Silent Room från marknadsledande tillverkare av tysta rum. Dessa produkter går att få i många olika utföranden än vad som presenteras på webshopen, både avseende material eller färg. 

Mer information
 • Välkända varumärken
 • 1-2 dagars leverans från att varan är på lager
 • Transportörer DB Schenker ColliCare
Sortera efter
 1. Telefonbås Silent room S
  63.950:- exkl. moms
  79.938:- inkl. moms
  Leveranstid: 3-4 veckor
 2. Mötesbox Silent room M
  96.950:- exkl. moms
  121.188:- inkl. moms
  Leveranstid: 3-4 veckor
 3. Mötesbox Silent room L
  119.950:- exkl. moms
  149.938:- inkl. moms
  Leveranstid: 3-4 veckor

Tysta rum

Koncentration och produktivitet: I ett stimmigt kontorslandskap kan det vara svårt att fokusera på arbetsuppgifter. Tysta rum ger möjlighet att dra sig undan och koncentrera sig på arbete som kräver extra fokus. Telefonbås är också perfekta för att ringa samtal utan att störa kollegor.

Avskildhet: Ibland behöver vi ha privata samtal eller möten som inte bör höras av alla. Ett tyst rum ger den avskildhet som krävs för sådana situationer. Telefonbås är också utmärkta för digitala möten där du inte vill boka ett helt konferensrum.

Ljudreducering: Tysta rum och telefonbås är utformade för att minska ljudnivån. De är ljudisolerade och hjälper till att skapa en lugn arbetsmiljö även i de mest livliga kontorslandskapen.

Flexibilitet: Telefonbås finns i olika storlekar och konfigurationer. Du kan välja enmansbås för enskilda samtal eller större mötesbås för gruppaktiviteter.

Hälsa och välbefinnande: Att ha tillgång till tysta rum och telefonbås främjar hälsa och välbefinnande. Minskad stress och möjligheten att ta korta pauser i avskildhet är viktiga faktorer för trivsel på arbetsplatsen.

Sammanfattningsvis är tysta rum och telefonbås en investering i både produktivitet och välbefinnande på kontoret. Oavsett om du behöver koncentrera dig, ringa samtal eller hålla möten, är dessa ljudisolerade utrymmen ovärderliga ör medarbetarna på kontoret. Vill du veta mer om eller hyra våra tysta rum och telefonbås? Kontakta oss så berättar vi mer.

Läs mer Läs mindre