1
5
:
0
0
Få 15% rabatt – klicka "Ja tack"!
Din rabatt har lagts till
SUPERVECKA på Sono.se – Beställ här och nu!
Om du beställer inom 15 minuter ger vi dig 15% rabatt på ett helt köp!
Denna rabatt kan inte kombineras med andra rabatter / kampanjer.

Ring oss på
018-18 68 80

Kundservice

Kunskap

Logga in

Shopping Cart
Varukorg

Vi förstår vad du behöver-för en bättre arbetsvardag


Kvalitet, service och hållbarhet


Ta hjälp från någon av våra experter


Kunskap

Unik kompetens -Ergonomi, inredning och hälsa kräver kunskap och engagemang
Ergonomiprodukter förblir produkter, men om man tillför kunskap och engagemang så blir produkterna en del av en lösning. Fler än hälften av Sonos medarbetare ute på fältet är leg. sjukgymnaster eller arbetsterapeuter i grunden. I skiftande kundmiljöer gör vi varje dag nya erfarenheter av arbetsplatsbesök och av att förebygga eller avhjälpa problem i hela landet. Denna unika kunskapsbank gör att du kan känna dig trygg i våra råd och rekommendationer.

Inställningen är avgörande
En välutrustad kontorsstol är inte mycket värd om man inte nyttjar de möjligheter till personlig inställning som finns. Ingen nyanskaffad arbetsplats i världen kan förebygga arbetsrelaterade problem om man sitter på fel sätt, arbetar i fel höjd, har fel avstånd eller position på bildskärmen, otillräcklig avlastning för armar och skulderparti, begränsade variationsmöjligheter etc.

Inredningen skapar en trivsam och identitetsskapande helhet
Med vår unika kombination av ergonomer och inredningsspecialister kan vi åstadkomma en funktionell och modern helhetslösning, där viktiga hälso- och arbetsmiljöaspekter kombineras med väldesignade möbler, färger, textilier och former. Genom att på bästa sätt ta tillvara på rumsliga förutsättningar, med trivsel och ergonomiska lösningar för medarbetarna i fokus, kan vi bidra till en friskare arbetsplats och ökad lönsamhet.

Er Nyckelleverantör - Samarbete för friskare, starkare och lönsammare företag 
På samma sätt som leverantörer söker sina nyckelkunder, upprättar allt fler organisationer särskilda strategiska samarbeten med nyckelleverantörer. Ett sådant nyckelsamarbete förankras på ledningsnivå hos båda parter, som sedan tillsammans arbetar fram strategi, spelregler, metoder och mål för hur man ska uppnå en optimering av arbetskapaciteten.