Shopping Cart

Omklädning
Byggprojekt: Vi hjälper till med rätt inredning

Att bygga och projektera är ett stort och komplicerat arbete, med Sono's hjälp kan du lugnt fokusera på din kärnverksamhet. Låt våra erfarna projektsäljare hjälpa dig med rätt inredning i rätt tid.

 

Skola och förskola
Aktivt lärande - ökar fokus i skolan

Alla barn är olika och vissa barn har större behov av fysisk aktivitet än andra. Att ge möjligheten att röra på sig i samband med studier kan främja inlärningen och förbättrar koncentrationsförmågan för vissa. Alla elever har behov av rörelse under en skoldag.

Kontorsmöbler
Hållbarhetsrapport 2022

Ta del av vår hållbarhetsrapport för år 2022 som framhäver vårt engagemang för hållbar utveckling. 

Kontorsmöbler
Datorergonomi - minska skaderisken vid långvarigt datorarbete

Vi berättar hur du enkelt kan förbättra din ergonomi och skapa en mer hållbar arbetsvardag framför datorn.  

Lager och industri
Den funktionella bilverkstaden

Sonos flexibla lösningar underlättar ordning och reda i bilverkstaden, och därmed bidrar till en ökad effektivitet och en bättre arbetsmiljö.

Kontorsmöbler
Belysning för en bättre arbetsvardag

Att utrusta arbetsplatsen med rätt belysning främjar vårt välmående, särskilt under de mörka årstiderna.

Kontorsmöbler
Ont i svanskotan

Har du ont i svanskotan? I den den här artikeln kommer vi att gå igenom hur du kan behandla smärtan själv samt ge dig våra bästa övningar för att lindra eventuella besvär med svanskotan. 

Skola och förskola
Skolmöbler – med inspiration från glaserade bakverk

Jag letade hur länge som helst, men inte en enda gång kom jag över något som var i närheten av vad jag sökte. Det var då jag bestämde mig för att designa en egen sittpuff. Så säger inredningsarkitekten Caroline Olsson, som just nu är aktuell med kollektionen Donut Sittpuffar för varumärket Form o Miljö.

Kontorsmöbler
Bike it skrivbordscykel

Skrivbordscykeln Bike it hjälper dig att upprätthålla en hälsosam livsstil på kontoret. Med en skrivbordscykel skapar du en bekväm möjlighet till fysisk aktivitet under arbetstid.

Omklädning
Skötselråd för skåp

För att säkerställa hållbarhet och funktion behöver skåp rätt skötsel, rengöring och underhåll. Denna artikel ger dig värdefulla tips och riktlinjer för att bevara skåpens kvalitet och utseende.

Skola och förskola
Inspiration skola

Vi har spännande inspiration för skola och förskola. Möbler med innovativ design som främjar pedagogik. Bland annat serien Kulle med bord och pall samt en ny möbelkollektion inspirerad av glaserade bakverk. 

Kontorsmöbler
Promenadband på kontoret

Med ett promenadband på kontoret blir det enklare för dig att upprätthålla en hälsosam livsstil i vardagen. Att röra sig på jobbet kan ge dig flera fördelar som ökad förbränning och koncentration. 

Kontorsmöbler
Arbetshöjd och arbetsyta

Att skapa en ergonomisk arbetsplats är viktigt för anställdas hälsa och produktivitet samt slutligen för lönsamheten hos ett företag.

Kontorsmöbler
God ergonomi skapar lönsamhet

Det är viktigt med en ergonomisk arbetsplats för att medarbetarna ska må bra på jobbet. God ergonomi på arbetsplatsen ger flera fördelar även för arbetsgivaren i form av besparingar, produktivitet och engagemang.  

Kontorsmöbler
Musarm

I den här artikeln lär du dig allt du behöver veta om musarm, vad de bakomliggande orsakerna till musarm är, tips på bra övningar mot musarm, och hjälpmedel för att förebygga musarm. 

Skola och förskola
Elevtorg -en naturlig mötesplats

För att skapa hållbara och långsiktiga lösningar i skolan krävs det att vi hela tiden arbetar med att skapa funktionella och trivsamma miljöer för våra barn och unga.

Skola och förskola
Lärmiljö -så skapar ni en flexibel lärmiljö i skolan

En flexibel lärmiljö betyder inte bara att möblerna ska vara flexibla och flyttbara, utan även att vi ger eleverna fler möjligheter till olika inlärningssituationer.

Skola och förskola
Matsal -så motverkar man buller i skolmatsalen

Sono har inrett matsalar i många år. Med åren har vi tagit fram produkter som klarar det hårda slitage dessa miljöer utstår, och som till och med bidrar till en bättre ljudmiljö på en annars väldigt bullrig plats i skolan.

Skola och förskola
Personalrum -pedagogens fristad

Personalrummet är en plats för pedagoger att koppla av och finna ro för en kopp kaffe. Men ofta är det också här det planeras lektioner och framtida aktiviteter.

Lager och industri
Ergonomiska arbetsbord & bänkar för verkstaden

Skapa en ergonomisk arbetsstation i din verkstad. 

Lager och industri
Lyftpelarsystem

Vi har smarta lösningar till lager och industri. Spara din rygg och använd våra lyftpelarsystem på din arbetsplats. 

Lager och industri
Skräddarsydda speciallösningar

Till och från så finns det behov av skräddarsydda speciallösningar. Trots det stora utbudet i vårt standardsortiment så får vi ofta förfrågningar kring speciallösningar. Då erbjuder vi en erfaren medarbetarstab som älskar att lösa ditt problem. 

Kontorsmöbler
Bästa kontorsstolen

Att välja en bra ergonomisk kontorsstol minskar belastningen i armar, rygg, axlar, ben och armar. Risken för skador minskar, du mår bättre och blir effektivare på jobbet. 

Skola och förskola
Skötselråd för hållbara möbler
Vi bryr oss om dig och vill att våra möbler ska finnas länge hos dig. Applicera våra skötselråd som utökar livslängden och ger finare patina.