Shopping Cart
 • 30% av våra ordrar skickas inom 24 timmar
 • Lager i Norge och Sverige
 • Premium varumärken med 10 års garanti
 • Ledande skandinavisk inredningskoncern med 900 miljoner i omsättning

Handledsstöd

Ett handledsstöd för ditt mus och tangentbordsarbete är ett enkelt sätt att förbättra ergonomin och minska skaderisken. Vi erbjuder ett stort sortiment.   Får du värk och besvär i handlederna vid tangentbordsarbete? Använd rätt handledsstöd och kombinera gärna ditt handledsstöd med ett så lågt tangentbord som möjligt. Ett handledsstöd för ditt mus- och tangentbordsarbete är ett enkelt sätt att förbättra ergonomin och minska skaderisken. Handledsstödet fungerar så att det avlastar armen samtidigt som vinkeln på handleden rätas ut. Handledsstöd för tangentbord kan ha olika fyllningar; t.ex. så kallat ”minnesskum”, som formar sig efter handen och förhind ...
Mer information
 • Fri frakt över 6900:- exkl. moms
 • 1-2 dagars leverans från att varan är på lager
 • Transportörer DB Schenker ColliCare
Sortera efter
 1. Matting Jobmate WRISTGEL handledsstöd Slim
  336:- exkl. moms
  420:- inkl. moms
  Leveranstid: 3-4 veckor
 2. Matting Jobmate WRISTGEL handledsstöd Wide
  480:- exkl. moms
  600:- inkl. moms
  Skickas inom 1-2 arbetsdagar
 3. Handledsstöd RollerWave3, extra brett Svart
  595:- exkl. moms
  744:- inkl. moms
  Skickas inom 1-2 arbetsdagar
 4. Handledsstöd Trapezium Bakker Elkhuizen
  325:- exkl. moms
  406:- inkl. moms
  Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Mer om handledsstöd och musmattor

Får du värk och besvär i handlederna vid tangentbordsarbete?

Använd rätt handledsstöd och kombinera gärna ditt handledsstöd med ett så lågt tangentbord som möjligt. Ett handledsstöd för ditt mus- och tangentbordsarbete är ett enkelt sätt att förbättra ergonomin och minska skaderisken.

Handledsstödet fungerar så att det avlastar armen samtidigt som vinkeln på handleden rätas ut.

Handledsstöd för tangentbord kan ha olika fyllningar; t.ex. så kallat ”minnesskum”, som formar sig efter handen och förhindrar tryckpunkter. En annan variant är geléfyllning, som avlastar och är mycket mjukt och behagligt. Materialet på undersidan hindrar att handledsstöden glider iväg. Ett bra handledsstöd förebygger förslitningsskador och ökar blodcirkulationen.

Handledsstöd för tangentbord är att rekommendera till exempel vid s.k. musarm och förslitningar, inflammationer eller överbelastningar i händer, fingrar och handleder. Ofta en effektiv och avlastande lösning även för reumatiker. Många handledsstöd har också inbyggd musfunktion, t.ex. RollerMouse och Mousetrapper, vilket har fördelen att du även får en centrerad arbetsställning. Med händerna framför kroppen, arbetar du med små, lätta rörelser, som skonar nacke, skuldra, armbåge och handled.

Vi erbjuder också olika varianter av musmatta med handledsstöd.