Shopping Cart
 • Hållbara helhetslösningar
 • 25 000 m² centrallager i Sverige
 • Premium varumärken med 10 års garanti
 • Ledande skandinavisk inredningskoncern med 900 miljoner i omsättning

Plaststolar

Vi har ett fint utbud av plaststolar, för användning inom exempelvis lunchrum, kantin, konferenser eller som besöksstolar. Våra plaststolar är enkla att hålla rena vilket underlättar underhållet.

Mer information
 • Välkända varumärken
 • 1-2 dagars leverans från att varan är på lager
 • Transportörer DB Schenker ColliCare
Sortera efter
 1. Ergoff Konferensstol Fly Vit Alugrå
  496:- exkl. moms
  620:- inkl. moms
  Ord. pris 1.485:- exkl. moms
  Skickas inom 1-2 arbetsdagar
 2. Ergoff Konferensstol Fly Svart Svart
  1.485:- exkl. moms
  1.856:- inkl. moms
  Leveranstid: 5-8 veckor
 3. Ergoff Stol 5 Waves Svart
  1.795:- exkl. moms
  2.244:- inkl. moms
  Skickas inom 1-2 arbetsdagar
 4. Ergoff Stol 5 Waves Röd
  1.795:- exkl. moms
  2.244:- inkl. moms
  Skickas inom 1-2 arbetsdagar
 5. Ergoff Stol 5 Waves Svart Släde
  1.995:- exkl. moms
  2.494:- inkl. moms
  Leveranstid: 5-10 dagar
 6. Ergoff Stol 5 Waves Röd Släde
  1.995:- exkl. moms
  2.494:- inkl. moms
  Skickas inom 1-2 arbetsdagar
 7. ELJ Furniture Stol Inca Orange
  645:- exkl. moms
  806:- inkl. moms
  Leveranstid: 3-4 veckor
 8. ELJ Furniture Stol Inca svart
  645:- exkl. moms
  806:- inkl. moms
  Leveranstid: 3-4 veckor
 9. ELJ Furniture Stol Inca Vit
  645:- exkl. moms
  806:- inkl. moms
  Leveranstid: 3-4 veckor
 10. ELJ Furniture Stol Inca Limegrön
  645:- exkl. moms
  806:- inkl. moms
  Leveranstid: 3-4 veckor
 11. Nowy Styl Stol Beta
  445:- exkl. moms
  556:- inkl. moms
  Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Plaststolar

Prisvärda stolar

Ge arbetsplatsen ett lyft med nya stolar till riktigt bra priser. Våra plaststolar är en ekonomisk lösning som garanterar dig god komfort, utan att det kostar en förmögenhet. Vi har ett stort utbud av robusta och slitstarka plaststolar i olika färger och med modern design. De är lätta att rengöra och lätta i vikt, vilket gör dem lätta att flytta efter önskemål. Använd stolarna i väntrummet, i matsalen, i mötesrummet eller som smarta extrastolar till kunder, partners och andra besökare. Tack vare vårt omfattande sortiment finns det goda möjligheter att välja just de plaststolar som bäst möter deras önskemål och matchar den befintliga stilen på arbetsplatsen.

Plaststolar - därför!

Plaststolar har många fördelar. För det första är de mycket lättare att rengöra än stolar med till exempel tygsitsar. Våra plaststolar tål nästan alla rengöringsmedel och kan lätt torkas av med en våt trasa efter användning. Detta gör dem särskilt lämpliga för matsalar, kaféer och andra platser med större städbehov. Plaststolar har också fördelen att de är mycket lättare i vikt än till exempel trästolar. Detta gör dem flexibla, så att inredningen enkelt, snabbt och skonsamt kan anpassas efter behov. Sist men inte minst kan de flesta av våra plaststolar staplas, så att du kan frigöra golvyta vid behov. För enkel hantering rekommenderar vi en av våra många smarta transportlösningar, såsom våra ryggsäckar.

Sortiment

På Sono är vår ambition att erbjuda möbler där både det funktionella och det estetiska betonas i designen. Därför hittar du aldrig tråkiga standardlösningar hos oss utan alltid ett brett och varierat utbud som gör det möjligt att inreda efter personlig smak och preferens. I vårt sortiment av plaststolar hittar du därför något för alla, oavsett om du gillar det klassiska och tidlösa eller det innovativa och iögonfallande. 

Bord och stolar online

Köp dina plaststolar från Sono och få hög service under alla delar av köpet. Vi har många års erfarenhet av att leverera professionella inredningslösningar till företag av alla storlekar och i alla branscher och är stolta över att skräddarsy lösningar som gör arbetsplatsen mer effektiv, bekväm och inbjudande utifrån just deras önskemål. Kombinera deras nya plaststolar med det tillhörande Sono-bordet du väljer och få en bra och helgjuten lösning. Beställ online idag eller kontakta oss för personlig service och fördjupad information om våra produkter och tjänster.