Shopping Cart
  • Hållbara helhetslösningar
  • 25 000 m² centrallager i Sverige
  • Premium varumärken med 10 års garanti
  • Ledande skandinavisk inredningskoncern med 900 miljoner i omsättning

Omklädning

Vi har klädskåp och allt annat som ett funktionellt och trivsamt omklädningsrum behöver. Förr i tiden var klädskåp dystra och tråkiga. Långa rader av fantasilösa gråa historier. Våra moderna klädskåp har en helt annan utgångspunkt. Visst ska de lösa dina förvaringsbehov på ett smart och effektivt sätt, men lika viktigt är att de bidrar till ett vackrare omklädningsrum och därmed en större trivsel.

Mer information
  • Välkända varumärken
  • 1-2 dagars leverans från att varan är på lager
  • Transportörer DB Schenker ColliCare

Välj en produktkategori

Omklädningsrum

Vi har klädskåp och allt annat som ett funktionellt och trivsamt omklädningsrum behöver.
Förr i tiden var klädskåp dystra och tråkiga. Långa rader av fantasilösa gråa historier. Våra moderna klädskåp har en helt annan utgångspunkt. Visst ska de lösa dina förvaringsbehov på ett smart och effektivt sätt, men lika viktigt är att de bidrar till ett vackrare omklädningsrum och därmed en större trivsel.

Väljer du klädskåp från oss, har du alla möjligheter att själv bestämma hur du vill ha dina skåp. Vilka dörrar du vill ha. Vilka material och vilka färgställningar. Om du vill ha inbyggd ventilation i skåpen. Vilken typ av lås som passar dig bäst. Valfriheten är större än du tror.

Läs mer Läs mindre

Vi hjälper dig med projektinredningar

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för dina behov och ditt företag. Om du har några frågor eller behöver hjälp kan du kontakta våra säljare direkt, chatta med oss eller lämna ett meddelande via vårt kontaktformulär.

Kontakta oss
Stefan Nettéus
Säljare Kontor / Skola
Ingrid Oldenburg
Säljare Skola / Förskola
Anneli Jansson
Säljare Kontor / Skola
Lena Norén
Säljare Skola / Förskola
Peter Helsén
Säljare Industri Väst