Ergoff byter namn till Sono

Du har kommit rätt! Ergoff heter numera Sono Sverige AB. Vi är samma gäng som tidigare med fokus på kunskap, service och hållbarhet. Vårt mål är att förbättra din arbetsvardag.

Välkommen!

Ring oss på
018-18 68 80

Kundservice

Kunskap

Logga in

Shopping Cart
Varukorg

Vi förstår vad du behöver-för en bättre arbetsvardag


Kvalitet, service och hållbarhet


Ta hjälp från någon av våra experter


Form o Miljö

Form o Miljö

Form o Miljö AB utvecklar och producerar högkvalitativa möbler samt inredning för offentlig miljö. Form och miljös huvudsakliga inriktning är möbler för skolor, förskolor, äldreomsorg samt kontor oc ...

Form o Miljö AB utvecklar och producerar högkvalitativa möbler samt inredning för offentlig miljö.

Form och miljös huvudsakliga inriktning är möbler för skolor, förskolor, äldreomsorg samt kontor och offentlig miljö. Kvalitet och funktion är anpassad till dessa områden och bygger på stor och lång erfarenhet inom denna sektor. De designar egna möbler samt har ett nära och löpande samarbete med arkitekter och brukare gällande design samt funktion.

På våra utställningar visar vi ett stort utbud av förskolemöbler skolmöbler möbler för kontor och vård och omsorg samt möjligheten att välja tyger och gardiner. Våra kvalificerade inredare hjälper gärna till med inredningsförslag och vid behov erbjuder vi också monteringshjälp.

 

Det finns ingen produkt att visa i denna kategori.