Tel. 010-161 54 00

info@sono.se

Shopping Cart

Arbetsstolar

Att sitta bekvämt på jobbet är en av de viktigaste delarna i en bra arbetsmiljö. Att välja stol är avgörande för att förhindra att anställda som utför sitt jobb sittande får hälsoproblem. Vi har ett gediget urval av ergonomiska arbetsstolar och sadelstolar -speciellt utvalda för att möta olika behov. Hållbarhet genom god ergonomi är idag en hygienfaktor för en sund arbetsplats.

Hitta rätt stolar för anställda under kategorierna konferensstolar, balansstolar, plaststolar, barstolar hopfällbara stolar eller någon av våra andra underkategorier. Vi har rätt lösningar oavsett om du ska inreda ett nytt kontor, en verkstad eller ett stort industriföretag.

Mer information

Bästsäljare (Välj kategori på länkarna ovanför)

Ergoff Tulip balansstol Vit
1.499,-
1.873,75 (inkl. moms)
Varier Knästödsstol Varier Variable svart REV 194/svart
3.360,-
4.200,- (inkl. moms)
Ergoff Konferensstol Juel, brun
1.395,-
1.743,75 (inkl. moms)
Ergoff Konferensstol Charley, svart
1.795,-
2.243,75 (inkl. moms)
Ergoff Konferensstol Zare låg, svart mesh
1.395,-
1.743,75 (inkl. moms)
Ergoff Konferensstol Iso, Svart med krom underrede
445,-
556,25 (inkl. moms)
Aeris Ståstödsstol Muvman, Svart underrede Svart Microfiber
3.899,-
4.873,75 (inkl. moms)
Tranås Skolmöbler Bord Lovis 601, 600x600 mm
1.745,-
2.181,25 (inkl. moms)
Tranås Skolmöbler Bord Combi 200, 1400x700 mm
1.725,-
2.156,25 (inkl. moms)
Tranås Skolmöbler Bord Combi 200, 1200x600 mm
1.117,-
1.396,25 (inkl. moms)

Mer om arbetsstolar

Konferensstolar och matsalsstolar

Få ut det mesta av dina möten och konferenser med snygga och ergonomiska konferensstolar. Hög sittkomfort säkerställer att alla anställda kan prestera sitt bästa och behålla koncentrationen även vid långvariga evenemang. Välj bland ett spännande utbud av kvalitetsmötesstolar med fokus på komfort, ergonomi och bra, gedigna material. Oavsett om du letar efter mötesstolar med eller utan armstöd, stoppade säten, läderklädsel eller staplingsbara stolar har vi förstklassiga produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Fåtöljer

Sono solstolar ger arbetsplatsen en stilren touch som gör inredningen aktuell och som utstrålar professionalism och god smak. Sono solstolar kombinerar komfort och estetik på ett komplett sätt och passar till exempelvis receptionen, loungen, konferensrummet, väntrum eller vilken annan plats du vill ha en elegant och bekväm inredning.

Plaststolar

Här hittar du vårt goda utbud av plaststolar, avsedda att användas i matsalar, matsalar, som konferensstolar eller helt enkelt som besöksstolar på ett kontor. Med plaststolar från Sono får du enklare rengöring, då dessa plaststolar är lättare att rengöra än till exempel tygstolar. Dessutom hittar du snygga designstolar med sits och rygg i plast, i flera prisklasser.

Barstolar

Inred din matsal, personalrum eller konferenslokaler med eleganta barstolar från oss. I vårt spännande sortiment hittar du en mängd olika utföranden, färger och stilar. Släpp loss din kreativitet och inred på ett modernt och funktionellt sätt. Montera dina barstolar med ett eller flera av våra ursnygga barbord för en komplett gjuten lösning. Våra barstolar lämpar sig även för att inreda caféer, restauranger, barer och auditorier på till exempel teatrar och biografer.

Fällbara stolar

För företag med begränsat utrymme är hopfällbara stolar ett oumbärligt komplement till de andra kontorsmöblerna. Inred snabbt ett mötes- eller konferensrum med plats för många deltagare, gör dig redo för personalfesten eller arrangera stora möten på ett elegant och bekvämt sätt. Sono hopfällbara stolar är en platsbesparande och prisvärd lösning, som löser alla behov av extra sittplatser. Välj bland många vackra modeller i olika färger och utföranden.