Shopping Cart

Kunskapshuset Sono Sverige är en helhetsleverantör inom inredning och förvaring för skola, industri och kontor

Hos Sono kan du förvänta dig produkter av marknadsledande kvalitet i kombination med utmärkta råd från ett kompetent rådgivarteam med över 60 års erfarenhet.

Sono är en del av Sono Group, som är en skandinavisk marknadsledande koncern. Vi har ett av branschens bredaste och djupaste utbud av arbetsplatsinredning och specialiserar oss på projektlösningar. Vi äger ett antal välkända och traditionella kvalitetsmärken, som vi tillsammans med våra kunder implementerar i kompletta lösningar.

Vi kännetecknas av en stark konsultprofil och ett nära samarbete med byggare, arkitekter och entreprenörer. När du väljer oss som leverantör får du inte bara hållbara produkter, utan en komplett lösning baserad på specialistråd.

Vårt sortiment består av en bred produktflora som bidrar till en hållbar arbetsvardag. För att säkerställa hållbarheten tas både kvalitet, miljö och den sociala dimensionen i beaktning. Det innebär att vi ställer höga krav på oss själva och våra partners. Vilket resulterar i att stora delar av vårt sortiment är certifierade enligt bland annat Svanen och Möbelfakta.

Våra erfarna och innovativa inredare och ergonomispecialister kan hjälpa dig i den inledande designfasen med planlösningar och budget. Om det finns behov av att modellera en speciell lösning kan du förvänta dig hög kompetens och ett stort engagemang från oss. Tillsammans skapar vi de bästa lösningarna.

Kontakta oss
Engagemang och service

Vi är ett helt kunskapshus som är redo att hjälpa till med ditt projekt.

Vi kännetecknas av utmärkt kundservice, snabb feedback och nära samarbete med kunder, entreprenörer och byggare. När du väljer oss som leverantör får du inte bara en produkt utan en komplett lösning baserad på specialistråd. 

Vi är din nyckelleverantör som samarbetar för friskare, starkare och lönsammare företag. Vi förankrar på ledningsnivå för att sedan tillsammans arbeta fram strategi, spelregler, metoder och mål för att uppnå en optimering av arbetskapaciteten.

Våra erfarna säljare hjälper dig i den inledande projektfasen, med rådgivning och budget, och vi finns med dig hela vägen till färdigt projekt om du så önskar. Du kan förvänta dig hög kompetens och stort engagemang genom hela projektet som ger dig den trygghet du behöver för att göra en bra affär.

Vi är engagerade och ständigt närvarande för en smidig kundupplevelse för dig.

 

Läs mer Läs mindre
Här finns vi - våra kontor och showroom
Göteborg (Huvudkontor)

Huvudkontor

Företagsnamn: Sono Sverige AB
Adress: J A Gahms gata 6, 421 31 Västra Frölunda
E-post: info@sono.se
Telefon: 010 - 161 54 00 öppettider må-fre 08.00-16.00
Org.nr: 556595-7809

 

 

Tranås (Centrallager)

Vid retur av hämtning eller retur av varor ber vi dig använda adressen till vårt centrallager i Tranås

Adress
Sono Sverige AB
Lussebogatan 6
573 92 Tranås

Öppettider;
Mån - Fre: 06:30 - 16:00

För att organisera hämtning eller retur av varor ber vi dig att först kontakta vårt kundcenter. Det gör du på
Telefon: 010-161 54 00
E-post: info@sono.se

Stockholm

Södermalmsallén 14, 118 63 Stockholm
010-161 54 00

Uppsala

Axel Johanssons gata 6 ing E, 754 50 Uppsala

Anneli Jansson, Mobil 0702 697011

Malmö

Hyllie Stationstorg, 215 32 Malmö
010-161 54 00

Jönköping

Södra Stigamovägen 13, 556 50 Jönköping

010-161 54 00

Hållbarhet - vi vill ha en schysst affär för människor och planeten

Vi värnar om miljön och vårt mål är att enbart arbeta med miljöanpassade material och metoder. Vi har kommit en bit på väg och vårt hållbarhetsarbete har intensifierats. I en värld med begränsade naturtillgångar är det viktigt att nyttja dessa på ett ansvarsfullt sätt utan att göra avkall på kvaliteten. Hög kvalitet med minimal miljöpåverkan är ledord som genomsyrar vår verksamhet.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete i vår senaste hållbarhetsrapport Hållbarhetsrapport 2022

Tillsammans för en hållbar arbetsvardag

Vårt sortiment består av en bred produktflora som bidrar till en hållbar arbetsvardag. För att säkerställa hållbarheten tas både kvalitén, miljön och den sociala dimensionen i beaktning. Det innebär att vi ställer höga krav på oss själva och våra partners. Vilket har resulterat i att stora delar av vårt sortiment märks med viktiga miljöcertifieringar.

Svanen uppfyller miljökrav på råvaror som trä, metall, stoppning och plast. Det ställs även tuffa krav på kemikalier som används i tillverkningen av möbeln. Svanenmärkta möbler håller hög kvalitet och är testade med avseende på hållbarhet. De tillhör de minst miljöbelastande på marknaden.

Möbelfakta är en kravpaketering för möbler som ska vara till hjälp oavsett om du är producent, upphandlare, återförsäljare eller konsument. Kraven bygger på tre delar: kvalitet, miljö och socialt ansvar.

Vi arbetar systematiskt för att kontinuerligt minimera vår miljöpåverkan vid transporter av produkter. Det berör områden som val av transportmedel, val av drivmedel, ruttoptimering, maximera fyllnadsgraden och sparsam körning. Vår kultur präglas av öppenhet, engagemang och precision. Vi agerar och behandlar människor med ärlighet och respekt.

Kvalitet och miljö 

Sono Sverige AB har ett ledningssystem som uppfyller kraven enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 avseende handel och marknadsföring av ergonomiska kontorsmöbler, kontorsinredning och kontorstillbehör. ISO Certifikat kvalitet och miljö, Sono Sverige AB

Uppförandekoden är Sono Sverige AB:s policy när det gäller mänskliga rättigheter, arbetsvillkor, arbetsmiljö, miljö och antikorruption. Uppförandekod Sono Sverige AB

Läs mer Läs mindre
Kunskap - för ett hållbart arbetsliv

Ergonomiprodukter förblir produkter, men om man tillför kunskap och engagemang så blir produkterna en del av en lösning. I skiftande kundmiljöer gör vi varje dag nya erfarenheter av arbetsplatsbesök och av att förebygga eller avhjälpa arbetsrelaterade problem. Vår unika kunskapsbank gör att du kan känna dig trygg i våra råd och rekommendationer. 

Alltför ofta satsar företag på att åtgärda arbetsplatser för att problem och belastningsbesvär uppstått och/eller för att uppmärksamhet för detta påkallats av anställda eller arbetsmiljöombud. Genom att jobba proaktivt med dessa frågor kan mindre insatser förebygga dessa risker och samtidigt säkerställa optimala fysiska arbetsförhållanden.

En välutrustad kontorsstol är inte mycket värd om man inte nyttjar de möjligheter till personlig inställning som finns. Ingen nyanskaffad arbetsplats i världen kan förebygga arbetsrelaterade problem om man sitter på fel sätt, arbetar i fel höjd, har fel avstånd eller position på bildskärmen, otillräcklig avlastning för armar och skulderparti, begränsade variationsmöjligheter mer mera. Detta kan vi enkelt hjälpa er med.

Inredningen skapar en trivsam och identitetsskapande helhet. Med vår unika kombination av ergonomispecialister och inredningsexperter kan vi åstadkomma en funktionell och modern helhetslösning. Viktiga hälso och arbetsmiljöaspekter kombineras med väldesignade möbler, färger, textilier och former. Genom att på bästa sätt ta tillvara på rumsliga förutsättningar, med trivsel och ergonomiska lösningar för medarbetarna i fokus, kan vi bidra till en friskare arbetsplats och ökad lönsamhet.

Läs mer Läs mindre

Jobba hos oss

Vi är idag ett företag bestående av närmare 30 passionerade medarbetare stationerade i Sverige. Vårt huvudkontor är beläget i Göteborg.

Vi växer, och det gör våra medarbetare också. Att vi expanderar får till följd att medarbetarna på Sono Sverige ges möjlighet att utvecklas, avancera och utmanas. Vi ser alltid till människan och dess förmågor, och är ett exempel på hur mångfald ger framgång. Allt vi gör genomsyras av ett högt tempo. Vi har korta beslutsvägar, snabb återkoppling och snabba leveranser.

Sono Sverige är en del av Sono Group med säte i Sarpsborg, Norge.

Välkommen med din spontan ansökan genom att fylla i kontaktformuläret nedan eller se och ansök till våra lediga tjänster via nedan länkar.

Just nu söker vi en ny säljare - är du vår nya kollega?
Sono Sverige säljare med kundansvar, Linkedin

Vi välkomnar din ansökan.

 

Läs mer Läs mindre
Skicka in din spontanansökan
Kontaktformulär
Tack för ditt förfrågan, vi svarar snart!
Hoppsan - ett fel uppstod. Försök igen