Shopping Cart

Skåp och förvaring

Skåp och förvaring

Ett smartare sätt att förvara och organisera

Kontakta oss

Skåp och förvaring till kontor, skola och industriverksamheter

Bra förvaring som klädskåp, skåp och kapprumsinredning är en viktig del i att hålla ordning på arbetsplatsen. Dina medarbetare får rätt förutsättningar att organisera sig och en förvaring för privata föremål under arbetsdagen. Vi har gedigen erfarenhet av planering och genomförande av förvaring.

Våra skåp är en praktisk förvaringslösning, som både skapar en städad miljö och utnyttjar den tillgängliga golvytan optimalt. Välj bland många olika lösningar och bli inspirerad av de otaliga kombinationsmöjligheterna. De flesta kan monteras i moduler, vilket gör dem till en flexibel lösning som kan anpassas till förändrade behov och preferenser. Skåpen finns i många olika utföranden, storlekar och färger.

Varje modell har sina fördelar, om du är osäker på vilket förvaringsskåp som bäst passar just era behov är du alltid välkommen att kontakta oss för personlig service.

Läs mer Läs mindre

Några uppdrag som vi är extra stolta över

Skåp och förvaring
Moro Backe Skolan
Visa uppdrag
Skåp och förvaring
Berglyckans förskola
Visa uppdrag

En vägledande process för ett lyckat projekt

För att ett projekt ska bli så bra som möjligt följer vi vår beprövade process som gör att du som uppdragsgivare kan känna dig trygg. Vi har mer än 25 års erfarenhet av att inreda hållbara innemiljöer för kontor, industri och skola. 

1. Nuläge och behovsanalys

En lika självklar som viktig början. Vi går igenom era behov och er vision och skapar oss en bild av arbetsplatsen och miljön.

2. Budget och önskemål

Nästa steg är att gå igenom er budget. Vid större projekt involverar vi våra designers redan i den här fasen för att rita upp en fktiv miljö som lättare åskådliggör vad vi kan åstadkomma inom ramarna för budgeten. Förväntan ska matcha utfall, helt enkelt.

3. Produkturval och förslag på lösning

Nu går vi igenom allt från övergripande idé ned till förslag på enskilda produkter. Här kommer vi i största möjliga mån fokusera på hållbara materialval. Svanenmärket, Möbelfakta och Giftfri Förskola är några exempel på hållbar produktion som vi kommer att puffa lite extra för.

4. Leverans och installation

När ni är nöjda med förslaget påbörjas leveransen. Vi har lång erfarenhet och kan erbjuda hög precision gällande både leverans och installation — samlat och effektivt. Det är viktigt att din verksamhet kan bedrivas som vanligt i högsta möjliga mån.

5. Mål - och projektuppföljning

När projektet är klart vill vi gärna ta del av din feedback, bland annat eftersom det ger oss möjlighet att justera leveransen vi just gjort. Vi har mycket höga krav på kundnöjdhet och är det något du inte är nöjd med så kommer vi göra allt för att du ska bli just det — nöjd.

Vi hjälper er rätt

Med hjälp av vår process tar vi fram den bästa lösningen för er, utefter era önskemål. Vi använder externa transportörer för frakt och varorna distribueras enligt deras körvägar. Kontakta någon av våra projektledare nedan eller boka in ett möte.

Boka ett möte
Sofia Solnevik
Säljare Industri
Region Mitt
Peter Helsén
Säljare Industri
Region Väst
Kjell Larsson
Innesälj
Kundservice

Vi hjälper dig med ditt projekt, från idé till verklighet. Ställ din fråga här!
Kontaktformulär
Tack för ditt förfrågan, vi svarar snart!
Hoppsan - ett fel uppstod. Försök igen