Shopping Cart

Industri

Industri

Vi skapar en ergonomisk och säker arbetsplats

Kontakta oss

Lager och industri

Här hittar du produkter framtagna för att ge förutsättningar till en förbättrad ergonomi och arbetsmiljö för lager- och industriarbetsplatser. Det handlar till exempel om höj- och sänkbara bord specifikt anpassade för lager- och industrimiljö.

Hållbarhet genom god ergonomi är idag en hygienfaktor för en sund arbetsplats. Genom att skapa en arbetsplats som utgår ifrån ergonomi och flexibilitet kan personalen arbeta långsiktigt hållbart och hälsosamt.

Vår lager- och verkstadsinredning är funktionell. Den ger möjlighet till flexibla lagerplatser i olika storlekar och för olika vikter. Skaffa dig en översikt av vårt urval av lagerinventarier och hitta din lösning under produktkategorierna lager, förvaringsskåp, arbetsplatsutrustning, transport och lyft eller miljö och säkerhet.

Oavsett om du har ett litet förrådsutrymme eller ett stort lager att inreda, så kan våran kunniga personal hjälpa er att ta fram de rätta lösningarna för just er verksamhet. 

Läs mer Läs mindre

Några uppdrag som vi är extra stolta över

Lager och industri
Apoteket får nya packbordsstationer
Läs mer

En vägledande process för ett lyckat projekt

På Sono gillar vi processer. De som vi arbetar fram under åren ger stadga och trygghet — oavsett behov och förutsättningar. Här kan du läsa mer om hur vi tillsammans arbetar fram drömmiljöer som är skräddarsydda, hållbara och snygga. När vi jobbar ihop är inget omöjligt.

1. Nuläge och behovsanalys

En lika självklar som viktig början. Vi går igenom era behov och er vision och skapar oss en bild av arbetsplatsen och miljön.

2. Budget och önskemål

Nästa steg är att gå igenom er budget. Vid större projekt involverar vi våra designers redan i den här fasen för att rita upp en fktiv miljö som lättare åskådliggör vad vi kan åstadkomma inom ramarna för budgeten. Förväntan ska matcha utfall, helt enkelt.

3. Produkturval och förslag på lösning

Nu går vi igenom allt från övergripande idé ned till förslag på enskilda produkter. Här kommer vi i största möjliga mån fokusera på hållbara materialval. Svanenmärket, Möbelfakta och Giftfri Förskola är några exempel på hållbar produktion som vi kommer att puffa lite extra för.

4. Leverans och installation

När ni är nöjda med förslaget påbörjas leveransen. Vi har lång erfarenhet och kan erbjuda hög precision gällande både leverans och installation — samlat och effektivt. Det är viktigt att din verksamhet kan bedrivas som vanligt i högsta möjliga mån.

5. Mål - och projektuppföljning

När projektet är klart vill vi gärna ta del av din feedback, bland annat eftersom det ger oss möjlighet att justera leveransen vi just gjort. Vi har mycket höga krav på kundnöjdhet och är det något du inte är nöjd med så kommer vi göra allt för att du ska bli just det — nöjd.

Vi hjälper er rätt

Med hjälp av vår process tar vi fram den bästa lösningen för er, utefter era önskemål. Vi använder externa transportörer för frakt och varorna distribueras enligt deras körvägar. Kontakta någon av våra projektledare nedan eller boka in ett möte.

Boka ett möte
Stefan Vahlin
KAM Industri
Region Mitt
David Gideskog
Säljare Industri
Region Mitt

Våra uppdragsgivares favoriter just nu

GBP Montörs- och åkstol All-round V-matic Svart
2.664,-
3.330,- (inkl. moms)
Ergobjörn Hyllvagn Ergobjörn 750x425mm 200kg 2hyllor
2.989,-
3.736,25 (inkl. moms)