Shopping Cart

Kontor

Kontor

Låt oss hitta ett skönare sätt att arbeta på

Kontakta oss

Kontorsmöbler och inredning för en hållbar arbetsvardag

Välj kontorsinredning från oss och skapa en hållbar arbetsvardag.

Kontorsmöbler som uppfyller era behov samt kännetecknar er verksamhets identitet. Därför erbjuder vi ett stort och konkurrenskraftigt sortiment anpassat för arbetsplatser.  

Vårt kontorsmöbelsortiment består av en bred produktflora som bidrar till en hållbar arbetsvardag. För att säkerställa hållbarheten tas både kvaliteten, miljön och den sociala dimensionen i beaktning. Det innebär att vi ställer höga krav på oss själva och våra partners. Vilket resulterar i att stora delar av vårt sortiment är certifierade enligt bland annat:

Svanenmärkta möbler uppfyller miljökrav på råvaror som trä, metall, stoppning och plast. Det ställs även tuffa krav på kemikalier som används i tillverkningen av möbeln. Svanenmärkta möbler håller hög kvalitet och är testade med avseende på hållbarhet. De tillhör de minst miljöbelastande på marknaden.

Möbelfakta är en kravpaketering för möbler som ska vara till hjälp oavsett om du är producent, upphandlare, återförsäljare eller konsument. Kraven bygger på tre delar: kvalitet, miljö och socialt ansvar.

Med leverans direkt från vårt stora centrallager i Tranås, tillgodoser vi ert behov av hållbara ergonomiska kontorsmöbler så som; höj- och sänkbara bord, kontorsstolar, ergonomiprodukter, förvaringsmöbler och all annan inredning till kontor, mötesrum, lounge och kantin.

Vi arbetar systematiskt för att kontinuerligt minimera våran miljöpåverkan vid transporter av produkter. Det berör områden som: val av transportmedel, val av drivmedel, ruttoptimering, maximera fyllnadsgraden och sparsam körning. 

Vi kan självklart även hjälpa dig med specialbeställningar eller specifika önskemål, våra inredare och ergonomispecialister har lång erfarenhet. Tveka inte att kontakta oss via mejl, telefon eller chatt. Vi hjälper dig med ditt projekt eller om du har frågor om en specifik produkt.

Läs mer Läs mindre

Några uppdrag som vi är extra stolta över

Kontorsmöbler
PE Teknik & Arkitektur
Läs mer

Vi hjälper dig rätt med ditt projekt.

Kontakta någon av våra projektledare nedan eller boka in ett möte.

Boka ett möte
Helena Kjellén
Affärsområdeschef Kontor & Återbruk
Stefan Nettéus
Säljare Kontor / Skola
Joachim Holmberg
Säljare Kontor / Skola
Anneli Jansson
Säljare Kontor / Skola

En vägledande process för ett lyckat projekt.

På Sono gillar vi processer. De som vi arbetar fram under åren ger stadga och trygghet — oavsett behov och förutsättningar. Här kan du läsa mer om hur vi tillsammans arbetar fram drömmiljöer som är skräddarsydda, hållbara och snygga. När vi jobbar ihop är inget omöjligt.

1. Nuläge och behovsanalys

En lika självklar som viktig början. Vi går igenom era behov och er vision och skapar oss en bild av arbetsplatsen och miljön.

2. Budget och önskemål

Nästa steg är att gå igenom er budget. Vid större projekt involverar vi våra designers redan i den här fasen för att rita upp en fktiv miljö som lättare åskådliggör vad vi kan åstadkomma inom ramarna för budgeten. Förväntan ska matcha utfall, helt enkelt.

3. Produkturval och förslag på lösning

Nu går vi igenom allt från övergripande idé ned till förslag på enskilda produkter. Här kommer vi i största möjliga mån fokusera på hållbara materialval. Svanenmärket, Möbelfakta och Giftfri Förskola är några exempel på hållbar produktion som vi kommer att puffa lite extra för.

4. Leverans och installation

När ni är nöjda med förslaget påbörjas leveransen. Vi har lång erfarenhet och kan erbjuda hög precision gällande både leverans och installation — samlat och effektivt. Det är viktigt att din verksamhet kan bedrivas som vanligt i högsta möjliga mån.

5. Mål - och projektuppföljning

När projektet är klart vill vi gärna ta del av din feedback, bland annat eftersom det ger oss möjlighet att justera leveransen vi just gjort. Vi har mycket höga krav på kundnöjdhet och är det något du inte är nöjd med så kommer vi göra allt för att du ska bli just det — nöjd.

Favoriter bland kontorsmöbler

Ergoff Kontorsstol Move_IT, Svart med armstöd
6.135:- exkl. moms
7.669:- inkl. moms
Ergoff