Shopping Cart

Kontor

Kontor

Låt oss hitta ett skönare sätt att arbeta på

Kontakta oss

Kontorsmöbler och inredning för en hållbar arbetsvardag

Välj kontorsinredning från oss och skapa en hållbar arbetsvardag.

Kontorsmöbler som uppfyller era behov samt kännetecknar er verksamhets identitet. Därför erbjuder vi ett stort och konkurrenskraftigt sortiment anpassat för arbetsplatser.  

Vårt kontorsmöbelsortiment består av en bred produktflora som bidrar till en hållbar arbetsvardag. För att säkerställa hållbarheten tas både kvaliteten, miljön och den sociala dimensionen i beaktning. Det innebär att vi ställer höga krav på oss själva och våra partners. Vilket resulterar i att stora delar av vårt sortiment är certifierade enligt bland annat:

Svanenmärkta möbler uppfyller miljökrav på råvaror som trä, metall, stoppning och plast. Det ställs även tuffa krav på kemikalier som används i tillverkningen av möbeln. Svanenmärkta möbler håller hög kvalitet och är testade med avseende på hållbarhet. De tillhör de minst miljöbelastande på marknaden.

Möbelfakta är en kravpaketering för möbler som ska vara till hjälp oavsett om du är producent, upphandlare, återförsäljare eller konsument. Kraven bygger på tre delar: kvalitet, miljö och socialt ansvar.

Med leverans direkt från vårt stora centrallager i Tranås, tillgodoser vi ert behov av hållbara ergonomiska kontorsmöbler så som; höj- och sänkbara bord, kontorsstolar, ergonomiprodukter, förvaringsmöbler och all annan inredning till kontor, mötesrum, lounge och kantin.

Vi arbetar systematiskt för att kontinuerligt minimera våran miljöpåverkan vid transporter av produkter. Det berör områden som: val av transportmedel, val av drivmedel, ruttoptimering, maximera fyllnadsgraden och sparsam körning. 

Vi kan självklart även hjälpa dig med specialbeställningar eller specifika önskemål, våra inredare och ergonomispecialister har lång erfarenhet. Tveka inte att kontakta oss via mejl, telefon eller chatt. Vi hjälper dig med ditt projekt eller om du har frågor om en specifik produkt.

Läs mer Läs mindre

Några uppdrag som vi är extra stolta över

Kontorsmöbler
PE Teknik & Arkitektur
Läs mer