Shopping Cart

Skola

Skola

Modern inredning som främjar pedagogik

Kontakta oss

Miljömedveten skola och förskola

Skolan och förskolan är den plats förutom hemmet där barnen spenderar mest tid. Miljön barn vistas i påverkar deras inlärning, så det är därför extra viktigt för oss att erbjuda ett utbud av produkter som möjliggör en skolmiljö som reflekterar barnens behov.

Vi jobbar aktivt för att våra produkter ska certifieras med Möbelfakta och uppfylla kraven för en Giftfri förskola.

Vi tar hänsyn till säkerhet och miljö och ser till att all tillverkning sker rättvist, ända ner på detaljnivå. Vårt miljöarbete präglas av kretsloppet; att allt som utvinns ur naturen ska användas uthålligt, återvinnas eller omhändertas med minsta möjliga resursförbrukning. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vårt miljöarbete i samverkan med anställda, leverantörer, intressenter och kunder med målsättningen att inte enbart uppfylla de krav som finns utan även överträffa dem.

Här hittar du produkter avsedda att förbättra arbetsmiljön i skolan. Det finns allt inom höj- och sänkbara elevbord, elevstolar, matsalsmöbler med mera, för användning inom skolans verksamheter. Här finns även produkter för en aktiv skolmiljö.

Skapa en aktiv zon i klassrummet med hjälp av aktivt sittande eller stående. Bryt stillasittandet för skolelever för att uppnå förbättrad skolresultat, minska risken för fysiska och psykiska problem och ge våra unga goda vanor för livet. Det finns många olika typer och modeller av stolar med olika inställningsmöjligheter och användningsområden. Fråga oss gärna om du är osäker på vad du behöver.

Läs mer Läs mindre

Några uppdrag som vi är extra stolta över

Skola och förskola
Almarevägens förskola
Läs mer
Skola och förskola
Bobergsskolan, Norra Djurgårdsstaden
Läs mer
Skola och förskola
P A Fågelströms gymnasium
Läs mer

En vägledande process för ett lyckat projekt

På Sono gillar vi processer. De som vi arbetar fram under åren ger stadga och trygghet — oavsett behov och förutsättningar. Här kan du läsa mer om hur vi tillsammans arbetar fram drömmiljöer som är skräddarsydda, hållbara och snygga. När vi jobbar ihop är inget omöjligt.

1. Nuläge och behovsanalys

En lika självklar som viktig början. Vi går igenom era behov och er vision och skapar oss en bild av arbetsplatsen och miljön.

2. Budget och önskemål

Nästa steg är att gå igenom er budget. Vid större projekt involverar vi våra designers redan i den här fasen för att rita upp en fktiv miljö som lättare åskådliggör vad vi kan åstadkomma inom ramarna för budgeten. Förväntan ska matcha utfall, helt enkelt.

3. Produkturval och förslag på lösning

Nu går vi igenom allt från övergripande idé ned till förslag på enskilda produkter. Här kommer vi i största möjliga mån fokusera på hållbara materialval. Svanenmärket, Möbelfakta och Giftfri Förskola är några exempel på hållbar produktion som vi kommer att puffa lite extra för.

4. Leverans och installation

När ni är nöjda med förslaget påbörjas leveransen. Vi har lång erfarenhet och kan erbjuda hög precision gällande både leverans och installation — samlat och effektivt. Det är viktigt att din verksamhet kan bedrivas som vanligt i högsta möjliga mån.

5. Mål - och projektuppföljning

När projektet är klart vill vi gärna ta del av din feedback, bland annat eftersom det ger oss möjlighet att justera leveransen vi just gjort. Vi har mycket höga krav på kundnöjdhet och är det något du inte är nöjd med så kommer vi göra allt för att du ska bli just det — nöjd.

Vi hjälper er rätt

Med hjälp av vår process tar vi fram den bästa lösningen för er, utefter era önskemål. Vi använder externa transportörer för frakt och varorna distribueras enligt deras körvägar. Kontakta någon av våra projektledare nedan eller boka in ett möte.

Boka ett möte
Ulrika Gerle
Affärsområdeschef Skola
Stefan Nettéus
Säljare Kontor / Skola
Theresia Hill
Säljare Kontor
Therese Andersson
Säljare Skola / Förskola
Ingrid Oldenburg
Säljare Skola / Förskola
Lena Norén
Säljare Skola / Förskola

Favoritprodukter för skola och förskola

5904 Skrivbordscykel Bike it™ 2.0 School
3.295:- exkl. moms
4.119:- inkl. moms
Bord Lovis 601, 600x600 mm
1.828:- exkl. moms
2.285:- inkl. moms
Bord Combi 200, 1400x700 mm
1.721:- exkl. moms
2.151:- inkl. moms
114 Pressbord 237, 1200x900, björklaminat, silver stativ
11.148:- exkl. moms
13.935:- inkl. moms
Bord Combi 200, 1200x600 mm
1.395:- exkl. moms
1.744:- inkl. moms
Bord Add 590 Ø900mm Premium
3.109:- exkl. moms
3.886:- inkl. moms
Bord Combi 200, 1800x800 mm
2.548:- exkl. moms
3.185:- inkl. moms
DNA antracit höj och sänkbord 3-ben hörn
9.545:- exkl. moms
11.931:- inkl. moms