Shopping Cart

Sono erbjuder en mängd olika betalningsmetoder. Vid beställning på sono.se kan du välja att betala med faktura, kredit- eller bankkort. Eller så kan vi se till att du kan få ett bra erbjudande om leasing av de varor du beställer.
Faktura

Företag kan välja att betala efterskott mot faktura. Som standard är fakturering 30 dagar netto och Sono förbehåller sig rätten att utföra kreditkontroller.

För utfärdande av pappersfaktura tillkommer en fakturerings- och administrationsavgift på 75 kr. Ytterligare reservationer görs om försäljningslöften i enlighet med hypotekslagen § 3-14 och § 3-22.

Kortbetalning

I onlinebutiken kan du välja att betala med kredit- och betalkort som visas när du ombeds att ange betalningsmetoden. Vid betalning med kreditkort, tas lagen om kreditköp etc. i bruk.

Betalning med kort är säkert och enkelt. Vi arbetar nära med betaltjänsten Stripe och Klarna, som är av Sveriges största leverantörer av betaltjänster..

Allt sker i mycket säkra former och ingen får fysiskt se ditt kortnummer genom betalningsprocessen. Vi tar inte ut någon avgift för betalning med kort. Beloppet reserveras från kortet vid beställning och dras från kortet samma dag som varorna skickas till dig.

Vid kreditering av en hel eller en del av en beställning som ursprungligen betalats med ett kreditkort kommer krediten normalt att göras tillbaka till samma kortnummer och inte som en direktbetalning till ett bankkonto.

EHF-faktura

Sono erbjuder EHF-faktura eller faktura i pdf skickad via e-post. Om du vill ha detta måste du ange det när du beställer. Du gör detta i kommentarfältet vid kassan.

För EHF- eller PDF-fakturering gäller 20 dagar netto som standard och Sono förbehåller sig rätten att utföra kreditkontroller.

Ingen fakturering eller administrationsavgift debiteras för utfärdande av EHF- eller PDF-fakturor. Ytterligare reservationer görs i enlighet med hypotekslagen § 3-14 och § 3-22.

Leasing

Sono samarbetar med flera finansinstitut som erbjuder bra leasingavtal. Om du vill ha leasing som betalningsform behöver du kontakta vår kundtjänst. Då förbereds ett eller flera hyreserbjudanden åt dig, som du sedan kan acceptera eller avvisa.

Leasing ger förutsägbara, månatliga kostnader som förenklar budgetering och redovisning och ger samtidigt en bättre bild av utrustningens faktiska kostnad över tid. Du får 0 kr i investeringskostnad och kan behålla kreditgränserna som företaget har.