Shopping Cart
KöpSun-Flex
Art.nr.
495601

Underarmsstöd Pro Ultratunt

1.695:- exkl. moms 2.119:- inkl. moms
  • Skickas inom 1-2 arbetsdagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning
Underarmsstöd Pro sätter en helt ny och banbrytande standard för avlastande underarmsstöd. Detta i jämförelse extremt tunna underarmsstöd erbjuder samtidigt mjukt och stadigt stöd för underarmarna. Den unika utformningen passar perfekt till de nya och låga centrala pekdonen och de nya låga tangentborden.

När man använder styrdon, t.ex. datormus, är det viktigt att man arbetar med underarmarna vilande avspända på bordet, så att skuldermuskulaturen avlastas. Hela underarmen bör ha stöd vid musarbete.” Utdrag ur; Arbetarskyddsstyrelsens författningssamling AFS 1998:5, 4 och 5§

Ultratunt – flexibla fästen – maximal komfort

Med underamsstöd Pro sätts en helt ny och banbrytande standard för avlastande underarmsstöd. Detta i jämförelse extremt tunna underarmsstöd erbjuder samtidigt mjukt och stadigt stöd för underarmarna. Den unika utformningen passar perfekt till de nya och låga centrala pekdonen och de nya låga tangentborden. Underarmsstödet (Forearmsupport) Pro är även designat så att handleden ej ska vinklas vid arbete med traditionell mus.

Justering i bredd och djup av fästen ger en mycket flexibel fastsättning oberoende av bordstjocklek, sarg, hörn eller rundning. Fäste levereras dessutom med olika skruvar och erbjuder möjlighet till individuella val.

Avlastningsmaterial och ytskikt är av högsta kvalitet och underarmsstödet Pro är dessutom enkel att rengöra. Ytan i finporig skinnimitation tål desinfektionsmedel. Tjockleken är endast 11 mm. Midjedjup 40 mm. Passar alla centrerade pekdon, tangentbord och möss. Avlastande material i stödet. Stålbas för stabilitet och kvalitet. Levereras med ställbara fästen.

Bredd:    690 mm
Djup:     220 mm
Tjocklek:11 mm

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Produktspecifikationer
Mått B x D x H
690 x 220 x 11 mm