Shopping Cart
Köp


Mousetrapper
Art.nr.
499757

Mousetrapper Alpha

3.495:- exkl. moms 4.369:- inkl. moms
 • Skickas inom 1-2 arbetsdagar
 • Välkända varumärken
 • Stort produktutbud
 • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning
Mousetrapper Alpha är det första centrerade ergonomiska pekdon i världen som har ett inbyggt tangentbord i fullstorlek. Alpha är också med dess 19 programmerbara knappar den mest dynamiska Mousetrapper som utvecklats hittills. Fördelar med Alpha Mousetrapper Alpha är en komplett produkt, som kombinerar fördelarna hos ett centrerat pekdon med användarvänligheten hos ett fullskaligt tangentbord. Koppla Alpha till din dator via Bluetooth eller med USB-kabel. Lång batteritid för dig som vill arbeta trådlöst. Genom kombinationen tangentbord och ergonomiskt pekdon behöver du aldrig fundera på vilket tangentbord som passar till din Mousetrapper, eller justera glapp mellan pekdon och tangentbord. Mousetrapper Alpha är ett centrerat styrdon för dig som vill förebygga smärta och öka välbefinnande, utan att dra ner på vare sig effektivitet eller flexibilitet. Nyckelfunktioner Ergonomiskt musalternativ med inbyggt tangentbord 19 programmerbara knappar för anpassning till eget behov Batteritid vid full laddning är upp till 2 månader Styrmatta med klick- och scrollfunktion Slimmad ergonomisk design Bluetooth 4.2 2000 dpi

Mousetrapper Alpha är det första centrerade ergonomiska pekdon i världen som har ett inbyggt tangentbord i fullstorlek. Alpha är också med dess 19 programmerbara knappar den mest dynamiska Mousetrapper som utvecklats hittills.

För dig som alltid vill kunna arbeta ergonomiskt oavsett var du befinner dig. Med Alpha får du ett ergonomiskt musalternativ med integrerat tangentbord – en optimal muslösning för dig som arbetar i en flexibel kontorsmiljö, eller som bara vill ha allt i ett.

Fördelar med Alpha
Mousetrapper Alpha är en komplett produkt, som kombinerar fördelarna hos ett centrerat pekdon med användarvänligheten hos ett fullskaligt tangentbord. Koppla Alpha till din dator via Bluetooth eller med USB-kabel. Lång batteritid för dig som vill arbeta trådlöst. Genom kombinationen tangentbord och ergonomiskt pekdon behöver du aldrig fundera på vilket tangentbord som passar till din Mousetrapper, eller justera glapp mellan pekdon och tangentbord. Mousetrapper Alpha är ett centrerat styrdon för dig som vill förebygga smärta och öka välbefinnande, utan att dra ner på vare sig effektivitet eller flexibilitet.

Nyckelfunktioner

 • Ergonomiskt musalternativ med inbyggt tangentbord
 • 19 programmerbara knappar för anpassning till eget behov
 • Batteritid vid full laddning är upp till 2 månader
 • Styrmatta med klick- och scrollfunktion
 • Slimmad ergonomisk design
 • Bluetooth 4.2
 • 2000 dpi
Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Produktspecifikationer
Storlek BxDxH (mm)
313 x 220 x 20
Anslutning
Trådlös