Shopping Cart
KöpVarier
Art.nr.
497184

Knästödsstol Varier Wing Balans Svart/Svart nylonfotkryss

8.799:- exkl. moms 10.999:- inkl. moms
  • Skickas inom 1-2 arbetsdagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning
Varier Wing Balans kallas ofta Stokkestolen och är numera en klassiker från Varier. Wing Balans är en knästödsstol med fotkryss och hjul samt en höj- och sänkbar liftomat som gör den användbar även vid högre bord och arbetsplatser. På Wing Balans kan även avståndet mellan knästödet och sitsen regleras så att den passar alla människotyper. Levereras med svart nylonfotkryss och svart Revive tyg från Kvadrat.

Wing utgör ett undantag i Variers kollektion av stolar då den är den enda knästödsstolen med hjul. Designad i början på 80-talet gavs Wing samma funktionalitet som andra knästödsstolar men med ett tuffare uttryck. Sittandes på de molnlika kuddarna kan du glida fram utan större ansträngning. Wing är också höjdjusterbar, vilket gör den mycket praktisk som arbetsstol nästan var som helst.

Wing består till en del av formad plywood och hjul av mycket hög kvalitet. Sitsen och knästöden är integrerade med den roterande basen för maximal flexibilitet. Noga utvald stoppning och slitstark klädsel garanterar lång användningstid.

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Produktspecifikationer
Textil
Svart - Kvadrat Revive 194
Sitthöjd
520 - 720 mm
Underrede
Svart
Storlek (b x d x h)
580 x 580 x 520 - 720 mm
Design
Peter Opsvik
Garanti
5 år