Shopping Cart
Köp



Humanscale
Art.nr.
635483

Kontorsstol World One

6.816:- exkl. moms 8.520:- inkl. moms
  • Leveranstid: 5-10 dagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

Humanscale World One Task Chair - Framtidens Arbetsstol

Upplev en revolutionerande arbetsupplevelse med Humanscale World One Task Chair. Denna stol är en banbrytande kombination av avancerad teknik, ergonomisk design och stilren estetik. World One Task Chair är skapad för att maximera din komfort och produktivitet i dagens moderna arbetsmiljö.

Avancerad teknologi: World One Task Chair är utrustad med state-of-the-art teknologi som möjliggör intuitiv anpassning och ergonomisk precision. Den innovativa mekanismen följer dina rörelser och ger oöverträffat stöd.

Tri-panel ryggstöd: Den patenterade tri-panelryggen är utformad för att följa ryggradens naturliga kurvatur och erbjuda optimalt stöd oavsett sittställning.

Anpassningsbarhet i världsklass: Justera höjden, djupet och vinkeln på sätet samt höjden på ryggstödet för att skapa en personlig och bekväm sittupplevelse.

Hållbar konstruktion: Tillverkad med noggrant utvalda material av högsta kvalitet är World One Task Chair byggd för att hålla och tåla daglig användning under lång tid framöver.

Stilren elegans: Den moderna och stilrena designen gör att World One Task Chair smälter sömlöst in i alla typer av arbetsmiljöer och inredningsstilar.

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Idealisk för hemmakontoret
Helsvart utförande
Enkel montering
15 års garanti
Produktspecifikationer
Sitthöjd(mm)
394-527
Tyg
Mesh Cascade
Certifikat
BIFMA Level 3
Återvinningsbart
95%
Max användarvikt (kg)
136