Shopping Cart
Köp



Humanscale
Art.nr.
637406

Kontorsstol Smart Ocean

11.318:- exkl. moms 14.148:- inkl. moms
  • Leveranstid: 5-10 dagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

Humanscale Smart Ocean Kontorsstol är ett banbrytande val för både stil och hållbarhet på din arbetsplats. Denna moderna kontorsstol har en strömlinjeformad design och är tillverkad med avancerad teknologi och innovativa material för att ge dig en förstklassig upplevelse under hela arbetsdagen.

Smart Ocean är en hållbar lösning som är tillverkad av återvunnet plastavfall från haven. Genom att använda insamlad plast bidrar stolen till att minska plastförorening och bevara våra värdefulla marina resurser.

Ergonomisk design är kärnan i Smart Ocean. Stolen anpassar sig naturligt till din kropp och ger dig en unik kombination av komfort och stöd. Den intuitiva gungfunktionen säkerställer att stolen följer dina rörelser, så att du alltid sitter i en hälsosam position.

Det ventilerande ryggstödet och det vadderade sätet hjälper till att upprätthålla en bekväm kroppstemperatur även under långa arbetspass.

Med Humanscale Smart Ocean Kontorsstol investerar du inte bara i din egen komfort och välbefinnande, utan också i en mer hållbar framtid för våra hav och miljö.

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Klimatpositiv kontorsstol
Tillverkad av återvunnen havsplast
15 års garanti
Produktspecifikationer
Sitthöjd (mm)
420-530
Tyg säte
Camira Oxygen Inhale (90% ull och 10% nylon)
Ryggstöd
Monofilament Stripe Mesh/Svart
Certifikat
BIFMA Level 2