Shopping Cart
Köp

Humanscale
Art.nr.
637407

Kontorsstol Liberty Ocean

9.960:- exkl. moms 12.450:- inkl. moms
  • Leveranstid: 5-10 dagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

Humanscale Liberty Ocean Kontorsstol är den ultimata lösningen för ergonomisk komfort och stil på din arbetsplats. Denna moderna kontorsstol har en strömlinjeformad design och är utrustad med avancerad teknologi som ger dig bästa möjliga stöd under hela arbetsdagen.

Ergonomisk design är kärnan i Liberty Ocean. Stolen anpassar sig naturligt till kroppens rörelser och ger dig en unik känsla av frihet och komfort. Den intuitiva gungfunktionen ser till att stolen följer med dig, vilket möjliggör en hälsosam sittställning.

Liberty Ocean har ett ventilerande ryggstöd som främjar optimal luftcirkulation, vilket hjälper till att hålla en bekväm kroppstemperatur även under långa arbetspass. Dessutom är sätet vadderat för extra komfort och stöd.

Denna kontorsstol är också utformad med hållbarhet i åtanke. Materialen som används är noggrant utvalda för att vara miljövänliga och hållbara, och tillverkningsprocessen är utformad för att minimera miljöpåverkan.

Med Humanscale Liberty Ocean Kontorsstol investerar du inte bara i din egen komfort och välbefinnande, utan också i en hållbar och modern arbetsplats.

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Klimatpositiv kontorsstol
Tillverkad av återvunnen havsplast
15 års garanti
Produktspecifikationer
Sitthöjd(mm)
420-530
Tyg
Camira Oxygen Inhale (90% ull och 10% nylon)
Certifikat
Monofilament Stripe Mesh/Svart
Återvinningsbart
BIFMA Level 2