Shopping Cart
Aktivitetsbaserade kontor behöver tysta rum
Kontorsmöbler
2024-02-28

Effekten av tysta rum i kontorslandskap

 

I dagens moderna kontorsmiljöer är det allt vanligare med öppna kontorslandskap där samarbete och interaktion är i fokus. Men ibland kan det höga ljudnivån och bristen på avskildhet bli en utmaning. Här kommer tysta rum och telefonbås in som en räddning. Låt oss utforska varför dessa ljudisolerade utrymmen är så fördelaktiga:

  • Koncentration och produktivitet: I ett stimmigt kontorslandskap kan det vara svårt att fokusera på arbetsuppgifter. Tysta rum ger möjlighet att dra sig undan och koncentrera sig på arbete som kräver extra fokus. Telefonbås är också perfekta för att ringa samtal utan att störa kollegor.
  • Avskildhet: Ibland behöver vi ha privata samtal eller möten som inte bör höras av alla. Ett tyst rum ger den avskildhet som krävs för sådana situationer. Telefonbås är också utmärkta för digitala möten där du inte vill boka ett helt konferensrum.
  • Ljudreducering: Tysta rum och telefonbås är utformade för att minska ljudnivån. De är ljudisolerade och hjälper till att skapa en lugn arbetsmiljö även i de mest livliga kontorslandskapen.
  • Flexibilitet: Telefonbås finns i olika storlekar och konfigurationer. Du kan välja enmansbås för enskilda samtal eller större mötesbås för gruppaktiviteter. Hyrmöjligheter gör det enkelt att anpassa utrymmet efter behov.
  • Hälsa och välbefinnande: Att ha tillgång till tysta rum och telefonbås främjar hälsa och välbefinnande. Minskad stress och möjligheten att ta korta pauser i avskildhet är viktiga faktorer för trivsel på arbetsplatsen.
  • Sammanfattningsvis är tysta rum och telefonbås en investering i både produktivitet och välbefinnande på kontoret. Oavsett om du behöver koncentrera dig, ringa samtal eller hålla möten, är dessa ljudisolerade utrymmen ovärderliga ör medarbetarna på kontoret.

Vill du veta mer om eller hyra våra tysta rum och telefonbås? Kontakta oss så berättar vi mer.

Tysta rum

Narbutas Telefonbås Silent room S
63.950:- exkl. moms
79.938:- inkl. moms
Narbutas Mötesbox Silent room M
96.950:- exkl. moms
121.188:- inkl. moms
Narbutas Mötesbox Silent room L
119.950:- exkl. moms
149.938:- inkl. moms