Shopping Cart
Den funktionella bilverkstaden
Lager och industri
2023-01-23

Vi lanserar ett helt nytt inredningssortiment anpassat för bilverkstaden

Här presenterar vi nyheterna och de mest eftertraktade produkterna ur vårt industrisortiment med inriktning mot fordonsindustrins service- och eftermarknad. Vi hjälper er att inreda er arbetsplats. Vi har ergonomisk arbetsplatsutrustning med allt från arbetsbord och verktygsvagnar till industristolar och belysning.

Se mer av sortimentet i denna folder.

Strong - en superflexibel verktygsvagn

Vi är stolta över att få presentera vår helt nya verktygsvagn Strong. Strong är en superflexibel vagnslösning som man bygger efter eget behov och utrustar med vårt breda sortiment av tillbehör. I bilverkstaden gör sig vårt redan populära arbetsbord extra användbart, med en mängd tillbehör som verktygsskåp, kemikalieskåp och verktygstavlor tillgodoser man de flesta behov.

Grunden till sortimentet tackar vi våra kunder för

Vi har under flera år fått förfrågningar och önskemål kring lösningar för just bilverkstäder. Ibland har vi gjort anpassningar av vårt standardsortiment, i andra fall har vi gjort rena speciallösningar. Oavsett vilket, har varje projekt lärt oss något nytt. Med denna samlade erfarenhet har vi nu skapat ett unikt sortiment anpassat för bilverkstäder.

Vi är övertygade om att Sonos flexibla lösningar underlättar ordning och reda och därmed bidrar till en ökad effektivitet och en bättre arbetsmiljö.

 

Koncept Bilverkstadsvägg "Wall silent"

Sono har under varumärket GBP tagit fram denna verkstadsvägg som ett koncept på hur en funktionell verkstadsinredning skulle kunna fungera. Konceptet tog form när vi fick en ny kundförfrågan på ett väggsystem anpassat till deras unika behov. Då vi hade en befintlig lösning att utgå ifrån, som vi tidigare levererat till bilverkstäder, tog vi oss an utmaningen. Vi fick noga fundera på vad som skulle kunna utvecklas och förbättras för att uppfylla kundens alla önskemål.

Inbyggd ljuddämpning

Kunden hade ett specifikt önskemål i form av inbyggd ljuddämpning, då en verkstadsmiljö ofta är bullrig. Vi hittade lösningen hos ett systerföretag i koncernen som har integrerat en ljuddämpning i sina skåpsdörrar. Lösningen blev att addera en perforerad väggpanel med ljuddämpande material, en panel i brösthöjd och en vinklad panel mot taket för att fånga upp studsande ljud. Till väggsystemet anpassades ett antal tillbehör, t.ex. behövdes ett laddskåp för elverktyg man har börjat använda i allt högre grad. Systemet är byggbart och därmed skalbart beroende på storlek av verkstad och behov.

Produktutveckling

Vi visar konceptet som ett exempel på hur vi som företag arbetar med produktutveckling tillsammans med våra kunder samt hur vi kan utnyttja kompetens och erfarenhet från andra delar i vår koncern. 

Ta kontakt med våra säljare för mer information kring konceptväggen "Wall silent" info@sono.se