Shopping Cart
Bike it skrivbordscykel
Kontorsmöbler
2022-05-23

Cykla vid skrivbordet

Om du har tillgång till kontorscykel kan du utan vidare ha cyklat en halvmil innan klockan nio, samtidigt som du hunnit kolla mailen och planerat dagen.

Sedan bildskärmarnas intågande i våra liv har vardagen blivit betydligt mer stillasittande, inte minst på arbetsplatsen. Det i sin tur leder ofta till bortfall av lågintensiv rörelse. Detta kan arbetsplatsen kompensera för, genom att erbjuda olika typer av rörelseprodukter anpassade för kontor. Det finns många sätt att få in lågintensiv rörelse. Dels för att vi mår bättre fysiskt av att röra på oss, men också för att vi presterar bättre. 

Enligt studier blir kreativiteten och vår förmåga att lösa problem betydligt bättre om vi rör oss. En annan uppskattad effekt är att det motverkar de negativa effekterna av stress. Vi blir helt enkelt bättre problemlösare och tänkare av att inte sitta still.

Bike It - vår egen framtagna skrivbordscykel

För att få in rörelse i arbetsdagen på ett naturligt sätt finns smarta produkter. Ett exempel är Bike It-serien som består av kontorscyklar med olika funktioner. Här nedan får du en kort introduktion till våra olika Bike it cykelmodeller:

Skrivbordscykel Bike it Plus

Bike it-familjens senaste tillskott! Plus-modellen kommer med ett ryggstöd och en bred bekväm sadel som gör att du kan sitta och trampa länge. Tystgående med endast 55 dB och alla smarta funktioner som sina föregångare har.

Skrivbordscykel Bike it 2.0

Denna uppgraderade version levereras som föregångaren i färgen svart och passar personer som är 160-190 cm med en maxvikt på 135 kg. Den är tystgående och har dessutom hjul, som gör den smidig att flytta på. Passar utmärkt till kontoret! 

Skrivbordscykel Bike it Workstation

För den som söker en 2 i 1 produkt – höj och sänkbart bord och kontorscykel i ett. Levereras färdigmonterad. Kommer med samma tysta drev som premium och en bordsskiva som går att skjuta i djupled samt justera i höjd.

Skrivbordscykel Bike it Premium

Med vår premiumversion får du en tystare cykel som inte stör kollegorna omkring dig. De integrerade hjulen låser sig när du sätter dig på sadeln vilket gör att cykeln inte kan röra sig när du trampar på!

Skrivbordscykel Bike it 2.0 School

Liknar Bike it 2.0 men är utrustad med kort pelare så den ska passa personer 140–160 cm långa. Detta gör denna skrivbordscykel passar utmärkt till skolklassrummet på låg- och mellanstadie.

Skrivbordscykel Bike it Easy

Vår enklaste modell som passar den som vill trampa men fortfarande sitta i sin kontorsstol. Bike It easy är en trampenhet och har alltså ingen sadel som de andra modellerna. Den tar upp lite plats och har en display som visar hastighet, distans, tid och kaloriförbränning. Den har 8 olika motståndslägen och kommer i färgen svart.

 

Våra skrivbordscyklar

Ergoff Skrivbordscykel Bike it™ 2.0
3.395:- exkl. moms
4.244:- inkl. moms