Shopping Cart
Köp



Forming function
Art.nr.
632157

Powerdot 16 - 1 eluttag typ F, 1 USB-C port, 1 USB-A laddare 12W, 2 kabelgenomföring, svart

915:- exkl. moms 1.144:- inkl. moms
  • Skickas inom 1-2 arbetsdagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

Med det integrerade bordsuttaget Powerdot har du tillgång till el, data och media på ett snyggt och enkelt sätt överallt. När du behöver den, där du behöver den. Powerdot knyter ihop rummet med stilren laddning på väntade – och oväntade – ställen. Möjligheterna är oändliga. Du bestämmer var och hur du vill vara ansluten.

Powerdot PD16 är framtidens uttag där du både får den nya standarden i form av en USB-C port och klassisk laddning med ett eluttag och en USB-A laddare. USB-C porten kan användas med en extern laddare för laddning av smartphone och kompatibla laptops, men den kan också kombineras med en dockningsstation för ström, skärm, internet, mus, tangentbord m.m. med enbart en kabel. Modellen har dessutom två praktiska sidohål för framdragning av tex nätverkskabel eller bildskärmskabel. Glöm inte att komplettera med USB-C laddare eller en portreplikator.

Powerdot PD16 monteras enkelt genom bordsskivan i ett 79 mm hål och skruvas smidigt och säkert på plats med en gängad ring under skivan, ingen elektriker behövs.

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Produktspecifikationer
Håltagning diameter (mm)
79
Max tjocklek bordsskiva (mm)
30