0
3
:
0
0
Få 15% rabatt här och nu
Din rabatt har lagts till
Har du svårt att bestämma dig?
Om du beställer inom de närmaste 30 minuterna ger vi dig 15% rabatt på din beställning. Så kanske valet blir enklare?
Denna rabatt kan inte kombineras med andra rabatter / kampanjer.
Shopping Cart

Ergonomiska kontorstillbehör

"Ergonomiska arbetsplatsen" är i Sonos vision den framtida standardarbetsplatsen. Vi har ett väletablerat produktsortiment som hjälper dig arbeta ergonomiskt korrekt, varierat och fysiskt aktivt.

Mer information

Ergonomiska kontorstillbehör

Hållbarhet genom god ergonomi är idag en hygienfaktor för en sund arbetsplats. "Ergonomiska arbetsplatsen" är i Sonos vision den framtida standardarbetsplatsen.

Genom bra ergonomi skapas det vinster både för den enskilda individen och för arbetsgivaren. För den enskilda individen ger bra ergonomi ett ökat välbefinnande och för arbetsgivaren ger det en produktivare personal.

Att få stöd och avlastning, samtidigt som man jobbar centrerat och nära kroppen, är grundläggande för att minska riskerna för framtida besvär orsakade av onödig statisk belastning på kontor. Här hittar du många spännande typer av produkter som hjälper dig att arbeta ergonomiskt korrekt, varierat och mer fysiskt aktiv under dagen.

Tveka inte att kontakta oss via mejl, telefon eller chatt, för hjälp med ditt projekt, eller om du har specifika frågor om en produkt.

Läs mer Läs mindre