Shopping Cart
Köp

Ergoff
Art.nr.
117045

Underarmsstöd Perfekt form Konstläder

1.295:- exkl. moms 1.619:- inkl. moms
  • Skickas inom 1-2 arbetsdagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

Underarmsstödet ”Perfekt form”, som i materialen konstläder, passar med sitt korta midjedjup lika bra i kombination med centrerade muslösningar (t.ex. Mousetrapper och Barmouse) som till tangentbord med extern muslösning. Försett med marknadens stabilaste bordsfästen, som också skonar bordsskivan från slitage.

”När man använder styrdon, t.ex. datormus, är det viktigt att man arbetar med underarmarna vilande avspända på bordet, så att skuldermuskulaturen avlastas. Hela underarmen bör ha stöd vid musarbete.” Utdrag ur; Arbetarskyddsstyrelsens författningssamling AFS 1998:5, 4 och 5§.

Det korta midjedjupet säkerställer att man trots styrdonets placering når alla tangentbordsrader inom underarmsavstånd, dvs. i den ergonomiska komfortzonen, som rekommenderas i arbetsskyddsföreskrifterna. Underarmsstöd ”Perfekt form” passar alla raka och svängda bord med raka eller måttligt fasade bordskanter. För bordskanter med sarger eller extra djupa fasningar rekommenderar vi i stället att underarmsstödet beställs med runda djupa bordsfästen för snabb upphängning.

Mått: (B) 66 cm (D) 20 cm (5 cm djup mitt framför kroppen)

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Vår mest sålda underarmsstöd
Extra mjuk för underarmarna
Lätt att hålla ren
Produktspecifikationer