Shopping Cart
Köp

Ergoff
Art.nr.
499272

Underarmsstöd Bred Konstläder

1.295:- exkl. moms 1.619:- inkl. moms
  • Skickas inom 1-2 arbetsdagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning
Underarmsstöd Bred är avsett för dig som jobbar med tangentbord och vanlig mus. Det breda midjedjupet ger även handledsstöd vid tangentbordsarbete och bidrar till en avspänd vinkel i handleden samtidigt som underarmarna, och därmed även skuldror och nacke, avlastas. Du har friheten att placera din mus till höger, till vänster eller centralt med underarmsstödets midja som underlag. Detta underarmsstöd i utförande med svart konstläder.

”När man använder styrdon, t.ex. datormus, är det viktigt att man arbetar med underarmarna vilande avspända på bordet, så att skuldermuskulaturen avlastas. Hela underarmen bör ha stöd vid musarbete.” Utdrag ur; Arbetarskyddsstyrelsens författningssamling AFS 1998:5, 4 och 5§ Underarmsstöd Bred är avsett för dig som jobbar med tangentbord och vanlig mus. Det breda midjedjupet ger även handledsstöd vid tangentbordsarbete och bidrar till en avspänd vinkel i handleden samtidigt som underarmarna, och därmed även skuldror och nacke, avlastas.

Du har friheten att placera din mus till höger, till vänster eller centralt med underarmsstödets midja som underlag. Underarmsstöd Bred är valet för dig som vill ha flexibilitet och ett mjukt avlastande stöd för händer, armar, skuldror och nacke.

Underarmsstöd Bred är försett med marknadens stabilaste bordsfästen som också skonar bordsskivan från slitage. Underarmsstöd ”Bred” passar alla raka och svängda bord med raka eller måttligt fasade bordskanter. För bordskanter med sarger eller extra djupa fasningar rekommenderar vi i stället att underarmsstödet beställs med runda djupa bordsfästen för snabbpåhängning.

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Produktspecifikationer
Mått BxD
640 x 225 mm (150 mm djup mitt framför kroppen)