Shopping Cart
Fri frakt!
Köp



Art.nr.
628470

Kontorsstol Herman Miller Embody

18.745:- exkl. moms 23.431:- inkl. moms
  • Skickas inom 1-2 arbetsdagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

Högkvalitativ ergonomiskt kontorsstol från en av världens främsta möbelproducent, Herman Miller. 

  • Synkrongunga med tilt-limiter och viktmotstånd.
  • Justerbart sittdjup.
  • Justerbar ryggstödsvinkel.
  • Justerbara armstöd (höjd, bredd).
  • Går att återvinna till 95 procent.

Ett nytt riktmärke
Mer än 20 läkare och doktorer inom biomekanik, syn, sjukgymnastik och ergonomi bidrog med sin expertis för att styra utvecklingen av denna stol. Som ett resultat har Embody satt ett nytt riktmärke för tryckfördelning, naturlig inriktning och stöd för hälsosam rörelse i ergonomiska sittplatser.

Pixelerat stöd
Du känner Embody’s Pixelated Support när du sätter dig ner – en känsla av att du är flytande men ändå perfekt balanserad. Tack vare en dynamisk matris av pixlar anpassar sig Embys sits och ryggytor automatiskt till kroppens mikrorörelser och fördelar din vikt jämnt när du sitter. Detta minskar trycket och uppmuntrar rörelse, som båda är nyckeln till att upprätthålla en sund cirkulation och fokus.

Justering av backfit
Embodys rygg är utformad som en människas, med en central ryggrad och flexibla revben. Backfit-justeringen gör att du kan placera ryggstödet i linje med ryggrads naturliga kurva, så att du får en neutral, balanserad hållning. När stolen är inställd för att passa dig, anpassar ryggstödet sig efter din rörelse och anpassas automatiskt till dina växlingspositioner. Oavsett om du lutar dig framåt eller bakåt, förblir stödet konstant.

Skikt av intelligens
Embody-sätet består av fyra olika stödlager – var och en med sin egen uppsättning materialegenskaper och var och en skapad med olika tillverkningsprocesser, alla arbetar tillsammans och orienterar sig efter din form med en grad av trohet så hög att de till och med rymmer fickor. Dessa lager har utformats för luftflöde och håller dig sval och bekväm när du sitter.

Funktion du kan se och känna
Form följer inte bara funktionen med Embody. Varje del av stolen var utformad för att tjäna ett mycket specifikt hälso-positivt syfte. Embodys teknik är inte dold – den är en del av det estetiska.

Konsten och vetenskapen om sittplatser
Efter år av forskning, design och testning kom designkonsten och sitt-vetenskapen perfekt ihop för att skapa Embody.

 

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Flexibelt ryggstöd
Ventilerade sits
12 års garanti
Produktspecifikationer
Sitthöjd (mm)
406 – 520
Garanti
12 år
Tyg
Rhythm, Svart. 200 000 Martindale, 100% Poleyester