Shopping Cart
Fri frakt!
KöpHumanscale
Art.nr.
635479

Kontorsstol Freedom Headrest

14.476:- exkl. moms 18.095:- inkl. moms
  • Skickas inom 1-2 arbetsdagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

Humanscale Freedom Headrest - Elegans möter Ergonomi

Upplev komfort och stil i världsklass med Humanscale Freedom Headrest i det exklusiva Oxygen Inhale tyget och det eleganta grafitfärgade underredet.

Denna stol är skapad för att erbjuda en oöverträffad sittupplevelse som främjar din hälsa och välbefinnande under långa arbetsdagar.

 

Oxygen Inhale Tyg: Det mjuka och luftiga Oxygen Inhale-tyget erbjuder en unik kombination av komfort och andningsförmåga. Materialet är både slitstarkt och behagligt mot huden.

Ergonomisk Excellence: Freedom Headrest är utformad med fokus på ergonomi och anpassningsbarhet. Den patenterade tri-panelryggen följer naturliga kurvor i ryggraden och ger perfekt stöd i varje läge.

Avancerad Nackstöd med Justerbar Höjd: Det integrerade nackstödet är utrustat med en patenterad teknologi som gör det möjligt att enkelt justera höjden och vinkeln för att passa dina individuella behov.

Autosynkron Rörelse: Freedom Headrest anpassar sig automatiskt efter din kroppsposition, vilket ger dig friheten att luta dig tillbaka och röra dig utan ansträngning.

Grafitfärgat Underrede: Det robusta grafitfärgade underredet ger en modern och elegant touch till din arbetsplats. Dess stabila konstruktion garanterar pålitlig prestanda och långvarig användning.

Justerbara Armstöd: Armstöden kan enkelt justeras i höjd och bredd för att skapa en personlig och bekväm sittställning.

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Autosynkron Rörelsemekanism
En av världens mest sålda kontorsstolar
Tri-panel Ryggstöd
15 års garanti
Produktspecifikationer
Sitthöjd(mm)
400-530
Tyg
Camira Oxygen Inhale (90% ull och 10% nylon)
Certifikat
BIFMA Level 3
Återvinningsbart
91%