Shopping Cart
Köp



Humanscale
Art.nr.
635482

Balansstol Ballo

5.352:- exkl. moms 6.690:- inkl. moms
  • Leveranstid: 5-10 dagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

Humanscale Ballo är en innovativ sittlösning som förenar stil, komfort och ergonomi på ett unikt sätt. Ballo är designad för att främja rörelse och dynamik under arbetsdagen, och hjälper dig att hålla energin flödande medan du arbetar.

Pumpa sitsen vid behov med den medföljande pumpen  så till den grad att den är behaglig att sitta på

Ergonomisk design: Ballo är utformad med ergonomi i åtanke. Den unika designen möjliggör en naturlig och aktiv sittställning som främjar god hållning och minskar påfrestningarna på rygg och nacke. Den välkände desigern Don Chadwick som även tagit fram den prisbelönta kontorsstolen Aeron.

Dynamisk sittning: Ballo uppmuntrar till naturlig rörelse. Med en balanserad bas kan du luta dig framåt, bakåt eller snurra runt med lätthet, vilket främjar bättre cirkulation och minskar trötthet.

Mångsidig användning: Oavsett om det är vid skrivbordet, i konferensrummet eller vid köksön, är Ballo en mångsidig sittlösning som passar i många olika miljöer.

Högkvalitativ konstruktion: Tillverkad av robust och slitstarka TPV plast som gör Ballo utformad för att hålla och tål långvarig användning.

Lätt att flytta och förvara: Med sin lättviktiga konstruktion är Ballo enkel att flytta mellan platser och kan enkelt förvaras när den inte används.

 

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Sittande på luft
Stärker bålmuskulaturen
Medföljer pump
Enkel att rengöra
Klimatpositiv certifierad
Produktspecifikationer
Sitthöjd(mm)
622
Färg
Svart/vit
Certifikat
BIFMA Level 3
Återvinningsbart
98%
Material
Högkvalitativ plast TPV
Vikt (kg)
6,1
Max användarvikt (kg)
136