Tel. 010-161 54 00

info@sono.se

Shopping Cart

Skola och förskola

Sedan 5 år tillbaka har vi med vårt vi genom vårt varumärke Form o Miljö varit officiell möbelleverantör till Internationella Engelska Skolans fritids- och skolverksamhet. 

Kontorsmöbler

Vi är stolta över att få inreda ännu ett stort kontor med våra högklassiga möbler. PE Teknik & Arkitektur skaffade nya lokaler där allt ifrån öppna kontorslandskap, konferensrum, kontorsrum, tysta rum, lunchrum samt lounge behövde inredas. 

Skola och förskola

I Järfälla strax utanför Stockholm ligger Almarevägens förskola. Vi fick uppdraget att leverera inredning till pedagogiska rum, matsal och personalrum. 

Skåp och förvaring

Vi har sedan start varit med om att utveckla och skapa förvaringslösningar för de flesta behov och mijöer. På Moro backe skolan ville man ha något annorlunda och med hjälp av MAD arkitektkontor skapades en cirkellösning med skåp.

Skola och förskola

Bobergsskolan är en skola med ca 400 elever. Området kring skolan präglas av spektakulära byggnader från dåtida gasverkets fabriker. 

Lager och industri

Apoteket förbättrar arbetsplatsen med hjälp av ergonomiska packbordsstationer från oss. 

Skåp och förvaring

Berglyckans förskola i Lagan har på ett fantasifullt sätt inrett sina kapprum. De har valt en snygg färgsättning som harmoniserar med den övriga inredningen och som dessutom gör det lätt för barnen att hitta till sin plats.

Vård och omsorg

Till Danderyds sjukhus Hjärnrehabiliteringen har vi säkertställt möbler som till exempel kan steriliseras utan att göra avkall på kvalitet eller hållbarhet. Bild på anhörigrum. 

Skola och förskola

Hösten 2018 levererade vi möbler till 700 elever på P A Fågelströms gymnasium på Stigberget, Södermalm i Stockholm. 

Skola och förskola

Hagaskolan i Vallentuna är en 3-parallellig F–9-skola med plats för 80 barn i förskolan och drygt 800 elever i grundskolan. 

Skola och förskola

I augusti 2019 öppnade Svanhöjdens förskola. En modern förskola för ca 160 barn i centrala Älta. Svanhöjdens förskola är försedd med helt nya inspirerande lokaler som är anpassade för deras pedagogiska verksamhet. 

Vård och omsorg

Med inspiration från den tropiska regnskogen har Södersjukhuset renoverat och inrett studenttorget - en plats för studenter att rekreera sig, arbeta fokuserat eller bara vara. 

Vill du kolla närmare på något av våra projekt eller komma i kontakt? Skriv ditt önskemål i formuläret.
Kontaktformulär
Tack för ditt förfrågan, vi svarar snart!
Hoppsan - ett fel uppstod. Försök igen