Shopping Cart
  • Hållbara helhetslösningar
  • 25 000 m² centrallager i Sverige
  • Premium varumärken med 10 års garanti
  • Ledande skandinavisk inredningskoncern med 900 miljoner i omsättning

Återbrukade möbler

Här hittar du våra återbrukade möbler för arbetsplatsen. Vi har begagnade möbler från kända varumärken med hög kvalitet. Att handla återbruk är både hållbart och kostnadseffektivt samtidigt som du gör miljön en tjänst. 

Mer information
  • Välkända varumärken
  • 1-2 dagars leverans från att varan är på lager
  • Transportörer DB Schenker ColliCare

Välj en produktkategori

Bidra till en bättre värld - med cirkulära möbler

Vi bidrar till en mer hållbar värld genom att erbjuda återbrukade möbler av god design och hög kvalitet. Våra möbler hjälper dig att skapa en hållbar arbetsvardag.

Som en del i vårt hållbarhetsarbete för att minska klimatpåverkan erbjuder vi möbler eller delar av möbler som fortfarande är i bra skick med lång livslängd. Därav är vi trygga med att erbjuda 24 månaders garantitid.

Uppgradera till exempel ert kontor med begagnade elektriska skrivbordsunderreden till era befintliga bordsskivor och bidra samtidigt till en cirkulär ekonomi.

Vårt återbrukade möbelsortiment består av en bred produktflora som bidrar till en hållbar arbetsvardag. För att säkerställa hållbarheten tas både kvaliten, miljön och den sociala dimensionen i beaktning. Det innebär att vi ställer höga krav på oss själva och våra partners. Vi samverkar med aktörer där årliga leverantörsbedömningar genomförs. Samtliga begagnade möbler har 24 månaders garantitid. Majoriteten av dessa var miljöfaktamärkta vid marknadsintroduktionen. 

Läs mer Läs mindre

Vi hjälper dig med projektinredning

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för dina behov och ditt företag. Om du har några frågor eller behöver hjälp kan du kontakta våra duktiga inredare direkt eller chatta med oss här på webben.

Kontakta oss
Helena Kjellén
Affärsområdeschef Kontor & Återbruk
Joachim Holmberg
Säljare Kontor / Skola
Anneli Jansson
Säljare Kontor / Skola