Shopping Cart
Köp


Art.nr.
499711

StandUp Active Balance Ball Grey 65

2.664:- exkl. moms 3.330:- inkl. moms
  • Leveranstid: 3-4 veckor
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning
StandUp Active Balance Ball är en ergonomisk balansboll i snygg design anpassad för ett aktivt sittande. Att sitta på en balansboll aktiverar dina mag-, sido- och ryggmuskler och bålen stärks. Det bidrar rent allmänt till bättre hållning och ökar blodcirkulationen. Balansbollen använder du som ett komplement i din aktiva livsstil när du varierar mellan att balansera, sitta och stå. StandUp Active Balance Ball är tillverkad i det mjuka och slitstarka tyget Alcala. En insydd golvring håller bollen på plats när den inte används. Ett handtag gör att du enkelt kan flytta den. Invändigt uppblåsbar boll och pump medföljer. Öljett för upphängning. Denna balansboll levereras i färgen grå. Invändigt uppblåsbar boll och pump medföljer. Öljett för upphängning.

Viktigt: Har du diskbråck eller andra ihållande och återkommande ryggproblem bör du rådgöra med läkare innan du använder en balansboll.

  • Material: Yttertyg Alcala, OEKO-TEX, Martindale 35 000 (ISO12947-2:1998 Cor 1:2002), innerboll i vinyl (fri från ftalater)
  • Rengöring: Vädring/dammsugning. Fläckar tas bort med ett milt rengöringsmedel anpassat för textil (testa gärna först på ett ställe på bollen som inte är så framträdande).
Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Produktspecifikationer
Diameter
650 mm