Shopping Cart
Köp


Art.nr.
499713

Balansplatta StandUp Active, Svart

1.666:- exkl. moms 2.083:- inkl. moms
  • Leveranstid: 3-4 veckor
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

StandUp Active Balance Board är en balansbräda för dig som vill stå aktivt (till skillnad från statiskt). När du använder balansbrädan tvingar du dig själv att hitta kroppens balanspunkt och en naturlig kroppshållning. Active Balance Board vippar behagligt i sidled – vilket minskar risken för att tippa ner på hälarna.

Aktiv hela dagen

Med en balansbräda kan du stå lite längre stunder eftersom rörelsen upplevs mindre uttröttande än stillaståendet. Vid regelbunden användning av Active Balance Board aktiveras och tränas din coremuskulatur (inre, djupt liggande muskler som håller upp och balanserar ryggraden) och därmed även balansen. Blodcirkulationen ökar och du stärker även koordinationen. Dessutom förbränner du mer energi.

Balansbrädan är tillverkad i avlastande PUR, med ett bubbelmönstrat ytskikt i vinyl som stimulerar blodcirkulationen. Brädan har en stilren, nätt design som passar både på kontoret och i hemmiljö. Den rundade bottenplattan är gjord i poppelträ. Brädan är försedd med en öljett för upphängning när den inte används.

  • Material: Vinyl top. Polyuretanskum (PUR). Trä av poppel, FSC-cerifierat. NBR-gummi (nitril)
  • Rengöring: Rengörs med milt rengöringsmedel

 

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Produktspecifikationer
Storlek (b x d x h)
500 x 344 x 58 mm
Färg
Svart
Material
PUR/Vinyl top, Poppel