Shopping Cart
KöpArt.nr.
496054

Tangentbord Kinesis Advantage2, Nordisk layout, Qwe

4.820:- exkl. moms 6.025:- inkl. moms
  • Skickas inom 1-2 arbetsdagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

Kinesis Advantage2 bygger på den patenterade "Contoured keyboard"-designen med lättryckta mekaniska knappar för bästa ergonomi, känsla och komfort. SmartSet Programming Engine™ (programmeringsmotor) erbjuder kraftfulla programmeringsverktyg för personlig anpassning av tangentbordet och ökad produktivitet.

Advantage 2 är utrustad med Cherry MX Brown-switchar med lågt motstånd och bra känsla. Föregångarens funktionsknappar i gummi är nu utbytta mot Cherry ML-knappar med lågt motstånd och Kinesis signaturknappar (i "home row") är nu blå. Här med Nordic-layout och QWERTY knappetiketter. Självhäftande vadderade kuddar att vila handlovarna på ingår.

Bruna taktila Cherry MX-switchar

  • Lågt motstånd (55g)
  • Kan tryckas hela vägen
  • Taktil känsla (mer anslagskänsliga)
  • Låter lite grann

Advantage 2 är utrustad med Cherry MX Brown-switchar med lågt motstånd och bra känsla. Föregångarens funktionsknappar i gummi är nu utbytta mot Cherry ML-knappar med lågt motstånd och Kinesis signaturknappar (i "home row") är nu blå.

Konkava knappsatser Minskar tänjningen av händer och fingrar. Tänjning uppstår när lederna i fingrarna kröks och sträcks ut framåt istället för att vila svagt nedåtlutade. En platt skrivyta förutsätter att alla fingrar är lika långa, vilket leder till att de längre fingrarna tvingas böja sig för att nå knapparna. Resultatet av detta är tänjning av muskler och senor i händerna, vilket leder till att musklerna jobbar ineffektivt, med snabbare muskelutmattning som följd. Med de konkava knappsatserna minskas tänjningen eftersom designen tar hänsyn till att dina fingrar är olika långa, vilket leder till mindre muskelanspänning och mer avslappnad position för både fingrar och händer.

Separata knappsatser för tummarna På tumknappsatsen sitter ofta använda knappar som Enter, Blanksteg, Backsteg, Delete och kombinationsknapparna Ctrl och Alt på PC (Command och Option på MAC). Genom att de starkare tummarna får arbeta i stället avlastas de svagare och ofta överanvända lillfingrarna samtidigt som risken för överansträngning genom tänjning elimineras. 

Vertikal tangentbordslayout Tangenterna är placerade vertikalt i kolumner för att passa fingrarnas naturliga rörelsemönster bättre. Genom vertikala tangenter minskas graden av tänjning och obekväma rörelser samtidigt som hastighet, noggrannhet och komfort ökar.

Integrerat handledsstöd Det integrerade handledsstödet förbättrar komforten och minskar belastningen på handlederna. Stödet verkar också som en plats att vila händerna på när man inte skriver. Självhäftande vadderade kuddar att vila handflatorna på ingår.

Anslagskänsliga tangenter med lågt motstånd – Cherry MX (Brown) Low-force, tactile key switches Knapparna på tangentbordet ger lågt motstånd (aktiveringskraft 45 g), och är utformade för att ge både ljud- och känselfeedback. Med en slaglängd på 4 mm och knappaktivering på 2 mm reduceras "stöten" när man trycker tangenten i botten.

Mekaniska funktionstangenter – Cherry ML mechanical function keys Erfarna Advantageanvändare kan glädjas åt att funktionstangenterna av gummi nu har ersatts av högkvalitativa "Cherry ML-switchar" med samma känsla och låga motstånd som hos MX Brown.

Mindre "fotavtryck" Advantage2 är mindre än ett traditionellt tangentbord och t.o.m. många "ergonomiska" p.g.a. att man nu bäddat in den numeriska delen i den högra knappsatsen. Muslösningen kommer på så sätt närmare kroppen vilket minskar risken för överansträngning. För den som önskar finns det fortfarande möjlighet att komplettera med en fristående anslagskänslig numerisk del.

Specialdesignad "home row" Skålade blå tangentknappar i "home row" gör det lättare att hålla reda på händerna när du skriver.

Tangentklick Möjlighet till elektroniskt "klickljud" varje gång en tangent trycks ner på rätt sätt och inte slår i botten. Ljudet kan avaktiveras med hjälp av en knapptryckning.

Kinesis Advantage2 sätter, precis som föregångaren, en helt ny standard för ergonomiska tangentbord. Advantage2-serien erbjuder en avancerad ergonomisk design, och funktioner du inte hittar på andra USB-tangentbord.

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Produktspecifikationer
Layout
Nordic
Mekanisk brytare
Cherry MX Brown