Shopping Cart

Vård och omsorg

Funktionell och säker inredning för sjukhus och vårdhem
Genom vår långa erfarenhet skapar vi en formsäker inredning av hög kvalitet anpassad till de höga krav på funktion och säkerhet som ställs inom vård och omsorg.

Vi kan erbjuda hela branschens sortiment som återförsäljare av inredning för offentliga miljöer. Vi jobbar nära med leverantörer som Helland, Albin i Hyssna, Inoff, NC Nordic Care och Ekdahls möbler - för att nämna några.

Se vår inspirationsbroschyr - Vård och omsorg:

 

Hållbar inredning för offentliga miljöer

Hållbar inredning för offentliga miljöer

Vill du ha rådgivning?

Träffa Ingrid - inredare på Sono

Ingrid har 30 års erfarenhet i branschen och har jobbat på Sono i snart 20 år. Hon har sedan tidigare en bred utbildningshistoria med både ekonomi/marknadsföring och konstskola. Utöver sitt arbete som inredare har Ingrid tagit stort ansvar för offentlig upphandling och kommunala avtal för Sono.

"Min ambition är at skapa välmående miljöer för er verksamhet med fokus på funktionalitet, säkerhet och komfort. Varje verksamhet har sina behov och förutsättningar och vill sätta sin prägel utifrån detta"

Kontakta Ingrid
En vägledande process för ett lyckat projekt
På Sono gillar vi processer. De som vi arbetar fram under åren ger stadga och trygghet — oavsett behov och förutsättningar. Här kan du läsa mer om hur vi tillsammans arbetar fram drömmiljöer som är skräddarsydda, hållbara och snygga. När vi jobbar ihop är inget omöjligt.
1. Nuläge och behovsanalys

En lika självklar som viktig början. Vi går igenom era behov och er vision och skapar oss en bild av arbetsplatsen och miljön.

2. Budget och önskemål

Nästa steg är att gå igenom er budget. Vid större projekt involverar vi våra designers redan i den här fasen för att rita upp en fktiv miljö som lättare åskådliggör vad vi kan åstadkomma inom ramarna för budgeten. Förväntan ska matcha utfall, helt enkelt.

3. Produkturval och förslag på lösning

Nu går vi igenom allt från övergripande idé ned till förslag på enskilda produkter. Här kommer vi i största möjliga mån fokusera på hållbara materialval. Svanenmärket, Möbelfakta och Giftfri Förskola är några exempel på hållbar produktion som vi kommer att puffa lite extra för.

4. Leverans och installation

När ni är nöjda med förslaget påbörjas leveransen. Vi har lång erfarenhet och kan erbjuda hög precision gällande både leverans och installation — samlat och effektivt. Det är viktigt att din verksamhet kan bedrivas som vanligt i högsta möjliga mån.

5. Mål - och projektuppföljning

När projektet är klart vill vi gärna ta del av din feedback, bland annat eftersom det ger oss möjlighet att justera leveransen vi just gjort. Vi har mycket höga krav på kundnöjdhet och är det något du inte är nöjd med så kommer vi göra allt för att du ska bli just det — nöjd.