Shopping Cart
Köp
Support Design
Art.nr.
497387

Kontorsstol SD Support C, Svart vinyl

9.228:- exkl. moms 11.535:- inkl. moms
  • Leveranstid: 5-10 dagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

Vår trotjänare och ursprunget i vår produktportfölj är den ergonomiska Support stolen. Den skapades av den kände svenske formgivaren Bruno Mathsson. Han designade den specifikt för att ge en god kroppshållning utan att användaren skulle behöva anstränga sig. Stolen skulle inte vara anledningen till att man reste sig upp. Hans genialiska design av stolens sits och rygg och den kompakta minimalistiska formen ger maximal rörelsefrihet vid arbetsplatsen. Sitsen är skålformad för att fördela kroppsvikten och sitsen är något kortare för att bidra till en förbättrad blodcirkulation.

Ryggstödet omsluter ryggens nedre del och stödjer kroppens naturliga S-kurva den hjälper dig att naturligt bibehålla en bra hållning. Både sits och rygg kan justeras oberoende av varandra. Support stolen har även en Free-float funktion som gör att sitsen och ryggstödet följer dina rörelsen när du böjer dig framåt och bakåt.

Denna stol leveraras med:

  • Sitthöjd 440 - 580 mm
  • Svart vinyl

Den unika designen för ett bra ergonomiskt sittande som Support stolen har vet vi fungerar. Vi har många kunder som blivit av med sina ryggbesvär genom att använda vår Support stol.

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Produktspecifikationer
Färg
Svart
Sitthöjd
440 - 580 mm
Säte (d x b)
370 x 440 mm
Fotkryss diameter
Ø600 mm
Tyg
Svart vinyl OEKO-TEX-certifierad
Garanti
5 år