Shopping Cart
1 / 1
Köp

Malmstolen

Malmstolen 4000 Hög rygg Svart m Armstöd Nackstöd konstläder

Sku
498829
Malmstolen 4000 är en ergonomisk kontorsstol med knäledsgunga där hela stolen gungar, men där rörelseaxeln är placerad strax under sätets framkant. Detta ger unika fördelar och optimalt stöd i svanken oavsett rygglutning. Då gungans hårdhet är justerad efter brukarens vikt och kroppsproportioner följer stolen brukaren ”som en skugga”. Den stannar upp och balanserar upp kroppen precis i det läge du själv önskar stanna stolen i. De flesta väljer även den unikt tryckfördelande DUX-sitsen, som är standard på våra lagerstolar. Denna stol levereras i utförande med Dux-sits, Svart Fame tyg med armstöd och nackstöd i konstläder.

Vi törs alltid erbjuda »Malmstolen 4000 hög m nackstöd i standardklädsel« på öppet köp!
Malmstolen 4000 är en arbetsstol utvecklad efter de senaste rönen inom forskning om ett ergonomiskt sittande. Det är roligt att konstatera att detta också lett till att Malmstolen enligt de flesta är den skönaste, mest bekväma och ergonomiska arbetsstolen på marknaden. Det gör att vi tryggt kan erbjuda öppet köp på Malmstolen 4000. Om du som kund mot förmodan skulle vilja returnera debiteras enbart kostnaden för returfrakten.

  • System Therapod ryggskal som formar sig efter brukarens ryggkurvatur – möjlighet till individuell anpassning av ryggstödets kurvatur
  • Gungans hårdhet kan justeras med hänsyn till brukarens längd och vikt
  • Ryggstödet är steglöst höj- och sänkbart
  • Steglös separat lutning av ryggstödet
  • Stolen är steglöst höj- och sänkbar
  • Sittdjupsjustering i 6 lägen inom ett område av 8 cm
  • Sitsvinkel framåtgungad tippad 4 grader eller med tiltspärr 0 grader
  • DUX-sits är standard på alla våra lagerstolar, fördelar trycket optimalt för säte och lår. Enklare sits av traditionell kallskumstyp, om inte DUX-sits önskas, måste beställas via Sonos kundtjänst.
  • Svart aluminiumfotkryss standard – polerat aluminumkryss är tillval
  • Svanen-certifierad arbetsstol – "Svanenmärkta möbler uppfyller miljökrav på råvaror som trä, metall, stoppning och plast. Det ställs även tuffa krav på kemikalier som används i tillverkningen av möbeln. Svanenmärkta möbler håller hög kvalitet och är testade med avseende på hållbarhet. De tillhör de minst miljöbelastande på marknaden."


Alla modeller av Malmstolen har maxbrukarvikt 110 kg bortsett från 7000 Wide (XL) där 130 kg gäller. Dock gäller även fortfarande 110 kg vid 24h-bruk.

Läs mer Läs mindre
Skapa ett konto för att se priser
Produktinformation
Sitthöjd
450 - 550 mm
Sittdjup
6 lägen / 80 mm
Rygghöjdsjustering
steglös / 150 mm
Rygglutning
Steglös
Säte
D: 460 mm B: 470 mm
Ryggstöd
H: 610 mm B: 420 mm
Fotkryss
720 mm diameter
Max brukarvikt
110 kg
Tyg
Svart Fame 60999 Gabriel, nackstöd konstläder
Garanti
10 år