Shopping Cart

Tjänster

Vi tillhandahåller tjänster med anknytning till området ergonomi. Kontorsergonomi, god hållning, hållbart arbetsliv och fysisk aktivitet är några av de ämnen som våra duktiga medarbetare föreläser.
Mer information

Tjänster

Hållbara medarbetare med god hälsa -Ja tack!

Med dagens överflöd av lättillgänglig information kan vi lätt läsa oss till vad som gör oss sjuka, och vi vet vad som håller oss friska. Kunskapen kanske redan finns där. Men nu är det dags att gå från att veta till att göra.

Vi är besjälade av att förbättra ergonomi och arbetsmilö för människor. Vi uppmuntrar till stor delaktighet och vill ge hjälp till självhjälp så att varje medarbetare känner sig trygg med att hitta skonsamma arbetspositioner och skapa en god och hållbar arbetsmiljö på sin arbetsplats.

Genom en god ergonomi skapas det vinster både för den enskilda individen och för arbetsgivaren. För den enskilda individen ger god ergonomi ett ökat välbefinnande och för arbetsgivaren ger det en produktivare personal.

Förutom ett mycket brett sortiment av ergonomiska produkter för kontor, industri, skola, vård och omsorg m.fl. arbetsplatser, tillhandahåller vi ett antal tjänster med anknytning till området ergonomi.

Kontorsergonomi, god hållning, hållbart arbetsliv och fysisk aktivitet är några av de ämnen som våra duktiga medarbetare brukar föreläsa om. Vidare så erbjuder vi ergonomigenomgångar och produktutprovningar på plats samt hjälp med inställning av diverse ergonomisk utrustning.

Våra ergonomispecialister har lång erfarenhet. Tveka inte att kontakta oss via mejl, telefon eller chatt, för att boka en av våra tjänster, eller om du har specifika frågor om en produkt.

Läs mer Läs mindre

Kontakta oss så hjälper vi dig till en mer hållbar arbetsvardag!
Kontaktformulär
Tack för ditt förfrågan, vi svarar snart!
Hoppsan - ett fel uppstod. Försök igen