Shopping Cart

Elevbord

Här presenteras elevbord lämpliga för användning i skolmiljö. Det finns olika varianter av elevbord, allt från traditionella fasta skolbänkar till höj och sänkbara elevbord som främjar mer r ...
Mer information
Varumärke
Modell
Bordsskiva
Stativfärg
Storlek
Sortera efter

Elevbord

I skola och förskola är den plats förutom hemmet där barnen spenderar mest tid. Miljön barn vistas i påverkar deras inlärning, så det är därför extra viktigt för oss att erbjuda ett utbud av produkter som möjliggör en skolmiljö som reflekterar barnens behov. Här hittar du produkter avsedda att förbättra arbetsmiljön i skolan.

Här presenterar vi elevbord lämpliga för användning i skolmiljö. Det finns olika varianter av elevbord, allt från traditionella fasta skolbänkar till höj och sänkbara elevbord som främjar mer rörelse. Välj i urvalet bland bord som kan användas av elever i klassrummet.

 

Vi erbjuder även alternativ för ”aktivt stående” och fysisk aktivitet på lektionstid t.ex. olika ståmattor och skrivbordscykeln Bike it™ 2.0 School. 

Vi är ett helt kunskapshus som är redo att hjälpa till med ditt projekt så fråga oss gärna om du är osäker på vad du behöver. Tillsammans skapar vi de bästa lösningarna.

Läs mer Läs mindre