1
5
:
0
0
Få 15% rabatt – klicka "Ja tack"!
Din rabatt har lagts till
SUPERVECKA på Sono.se – Beställ här och nu!
Om du beställer inom 15 minuter ger vi dig 15% rabatt på ett helt köp!
Denna rabatt kan inte kombineras med andra rabatter / kampanjer.

Ring oss på
018-18 68 80

Kundservice

Kunskap

Logga in

Shopping Cart
Varukorg

Vi förstår vad du behöver-för en bättre arbetsvardag


Kvalitet, service och hållbarhet


Ta hjälp från någon av våra experter


Skola

Skola

Skolan är den plats förutom hemmet där barnen spenderar mest tid. Miljön barn vistas i påverkar deras inlärning och det är därför extra viktigt för oss att skapa en skolmiljö som reflekterar barnens ...

Skolan är den plats förutom hemmet där barnen spenderar mest tid. Miljön barn vistas i påverkar deras inlärning och det är därför extra viktigt för oss att skapa en skolmiljö som reflekterar barnens behov.


Inred din skola med moderna, ergonomiska och barnvänliga skolmöbler av hög kvalitet från Skandinaviens ledande tillverkare. Vi visar här ett litet urval av stort sortiment av möbler och utrustning för skolor och förskola.
Låt dig inspireras och se till exempel de innovativa kapprumslösningarna, bekväma elevstolarna eller produkter för en aktiv skolmiljö.


Tack vare att vi besitter många års branscherfarenhet kan vi hjälpa dig att skapa bästa möjliga lösning till bästa möjliga pris. Kontakta gärna våra erfarna och innovativa inredare för rådgivning - vi hjälper dig med hela ditt projekt. Kontakta vår kundtjänst på telefon: 018-18 68 80 eller mejla: info@sono.se - så hittar vi de bästa lösningarna tillsammans.