Shopping Cart

Skola

Låt dig inspireras och se exempelvis de innovativa kapprumslösningarna, bekväma elevstolarna eller produkter för en aktiv skolmiljö. Inred skolan med moderna, ergonomiska och barnvänliga möbler ...
Mer information

Skola

Skolan är den plats förutom hemmet där barnen spenderar mest tid. Miljön barn vistas i påverkar deras inlärning och det är därför extra viktigt för oss att skapa en skolmiljö som reflekterar barnens behov.


Inred din skola med moderna, ergonomiska och barnvänliga skolmöbler av hög kvalitet från Skandinaviens ledande tillverkare. Vi visar här ett stort sortiment av möbler och utrustning för skolor och förskola.
Låt dig inspireras och se till exempel de innovativa kapprumslösningarna, bekväma elevstolarna eller produkter för en aktiv skolmiljö.

Vi tar hänsyn till säkerhet och miljö och ser till att all tillverkning sker rättvist, ända ner på detaljnivå. Vi jobbar aktivt för att våra produkter ska certifieras enligt Svanen, Möbelfakta och Giftfri förskola. 

Tack vare att vi besitter många års branscherfarenhet kan vi hjälpa dig att skapa bästa möjliga lösning efter just dina önskningar och krav.

Kontakta gärna våra erfarna och innovativa inredare för rådgivning, vi hjälper dig med hela ditt projekt. Kontakta vår kundtjänst på telefon, chatt eller mejla. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna.

Läs mer Läs mindre