1
5
:
0
0
Få 15% rabatt – klicka "Ja tack"!
Din rabatt har lagts till
SUPERVECKA på Sono.se – Beställ här och nu!
Om du beställer inom 15 minuter ger vi dig 15% rabatt på ett helt köp!
Denna rabatt kan inte kombineras med andra rabatter / kampanjer.

Ring oss på
018-18 68 80

Kundservice

Kunskap

Logga in

Shopping Cart
Varukorg

Vi förstår vad du behöver-för en bättre arbetsvardag


Kvalitet, service och hållbarhet


Ta hjälp från någon av våra experter


Kapprum  och korridor

Kapprum och korridor

Här hittar du funktionell kapprums och korridorsinredning till attraktiva priser. Sono har kapprumssystem och korridorsinredning som du fritt kan anpassa till dina specifika önskemål och krav. Med vårt ka ...

Här hittar du funktionell kapprums och korridorsinredning till attraktiva priser. Sono har kapprumssystem och korridorsinredning som du fritt kan anpassa till dina specifika önskemål och krav.

Med vårt kapprumssystem "Adde" får du både en funktionell och föränderlig klädförvaring. Anpassa till hur just din verksamhet utvecklas och bygg på med flera olika delar eller byt enkelt ut efter behov. Välj mellan olika färgkombinationer för att skapa en trivsam och inspirerande korridors och kapprumsmiljö. Vi har flera modeller i olika storlekar och mönster, alla gjorda av robusta och slitstarka material som är lätta att rengöra.

Få en skräddarsydd lösning som exakt matchar era behov. Sono erbjuder här ett brett utbud av möbler och inredning anpassade till moderna institutioner och skolor. Se vårt utbud online här på webbplatsen och sätt ihop det perfekta kapprummet efter just dina önskemål och krav.

Tack vare att vi besitter många års branscherfarenhet kan vi hjälpa dig att skapa bästa möjliga lösning till bra pris. Kontakta gärna våra erfarna och innovativa inredare för rådgivning. Låt oss hjälpa dig med ditt projekt, kontakta oss via telefon 018-18 68 80 eller mejla: info@sono.se