Shopping Cart

Förskola

Miljön barn vistas i påverkar deras inlärning, därför är det extra viktigt för oss att skapa en förskolemiljö som reflekterar barnens behov.

Mer information

Förskola

Förskolan är den plats förutom hemmet där barnen spenderar mest tid. Förskolemiljön måste anpassas för att utstå hårt slitage men även för att vara en plats där kreativitet och lek står i centrum.

Med enkla medel kan du skapa en kreativ plats där barnen får en chans att utforska och utvecklas. Vi har möbler i föränderliga former där nya rum växer fram. Mjuka möbler och textilier som skapar trygga platser och krypin.

Vi tar hänsyn till säkerhet och miljö och ser till att tillverkning sker rättvist, ända ner på detaljnivå. Vi jobbar aktivt för att våra produkter ska certifieras enligt Svanen, Möbelfakta och Giftfri förskola. 

Tack vare att vi besitter många års branscherfarenhet kan vi hjälpa dig att skapa bästa möjliga lösning till bra pris. Kontakta gärna våra erfarna och innovativa inredare för rådgivning. Låt oss hjälpa dig med ditt projekt, kontakta oss redan idag.

Läs mer Läs mindre