Shopping Cart
  • Hållbara helhetslösningar
  • 25 000 m² centrallager i Sverige
  • Premium varumärken med 10 års garanti
  • Ledande skandinavisk inredningskoncern med 900 miljoner i omsättning

Skola och förskola

Vi har möbler som främjar pedagogik. Miljön barn vistas i påverkar deras inlärning, så det är därför extra viktigt för oss att erbjuda ett utbud av produkter som möjliggör en skolmiljö som reflekterar barnens behov.
Mer information
  • Välkända varumärken
  • 1-2 dagars leverans från att varan är på lager
  • Transportörer DB Schenker ColliCare

Välj en produktkategori

Vi är en helhetsleverantör
Vi kännetecknas av en stark konsultprofil och ett nära samarbete med byggare, arkitekter och entreprenörer. När du väljer oss som leverantör får du inte bara hållbara produkter, utan en komplett lösning baserad på specialistråd.
Kontakta oss
Ulrika Gerle
Affärsområdeschef Skola
Stefan Nettéus
Säljare Kontor / Skola
Therese Andersson
Säljare Skola / Förskola
Ingrid Oldenburg
Säljare Skola / Förskola
Lena Norén
Säljare Skola / Förskola

Miljömedveten skola och förskola

I skolan och förskola är den plats förutom hemmet där barnen spenderar mest tid. Miljön barn vistas i påverkar deras inlärning, så det är därför extra viktigt för oss att erbjuda ett utbud av produkter som möjliggör en skolmiljö som reflekterar barnens behov. Vi jobbar aktivt för att våra produkter ska certifieras enligt Svanen, Möbelfakta och Giftfri förskola.

Vi tar hänsyn till säkerhet och miljö och ser till att all tillverkning sker rättvist, ända ner på detaljnivå. Vårt miljöarbete präglas av kretsloppstanken; att allt som utvinns ur naturen ska användas uthålligt, återvinnas eller omhändertas med minsta möjliga resursförbrukning. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vårt miljöarbete i samverkan med anställda, leverantörer, intressenter och kunder med målsättningen att inte enbart uppfylla de krav som finns utan även överträffa dem.

Här hittar du produkter avsedda att förbättra arbetsmiljön i skolan. Det finns allt inom höj- och sänkbara elevbord, olika aktiva taburetter, sadelstolar, elevstolar m.m. för användning inom skolans verksamheter. Här finns även produkter för en aktiv skolmiljö. Skapa en aktiv zon i klassrummet med hjälp av aktivt sittande eller stående. Bryt stillasittandet för skolelever för att uppnå förbättrad skolresultat, minska risken för fysiska och psykiska problem och ge våra unga goda vanor för livet. Det finns många olika typer och modeller av stolar med olika inställningsmöjligheter och användningsområden.

Fråga oss gärna om du är osäker på vad du behöver.

Projekten vi är extra stolta över
Skola och förskola
Engelska Skolan, Sundbyberg
Läs mer
Skola och förskola
Almarevägens förskola
Läs mer
Skola och förskola
Bobergsskolan, Norra Djurgårdsstaden
Läs mer

Några vanliga frågor

Om du inte hittar svaret på din fråga här, vänligen kontakta oss så ska vi försöka svara på dina frågor och behov på bästa möjliga sätt.

1. Vad är lägsta ordervärde?

Vi tar emot alla order men har en lägsta fraktkostnad på 199 kr ex moms, vilket kan vara bra att veta innan man handlar för ett lägre belopp.

2. Vad har ni för leveranstider?

Då transporttiden beror på produktens beskaffenhet, orderns storlek samt vart produkterna ska levereras, definierar vi leveranstid som när produkterna utlevereras från vårt lager eller från vår tillverkare.
 
Normalt sänds lagerprodukter inom ett till tre dygn från Orderbekräftelse. På Webbplatserna framgår det om en artikel är en lagerprodukt eller ej. Vi reserverar oss dock för förseningar vid hög orderingång.

3. Vad kostar frakten?

Frakt debiteras baserat på orderns nettovärde enligt nedan tabell och specificeras på Orderbekräftelsen. Lägsta debiterbara frakt är 199 kr. Vid större order, med värde över 100 000 kr, beräknas fraktdebiteringen separat och meddelas Köparen på Orderbekräftelsen. Angiven fraktdebitering avser leverans till en adress.

Netto varuvärde via kundtjänsten Debiterad frakt
1-5000kr 15%
5001-10 000kr 12%
10 001-25 000kr 10%
25 001-100 000kr 8%
Webborder 1-11 900kr 8%
Webborder över 11 900kr Fri frakt
4. Kan man beställa som privatperson?

Ja, vi säljer både till företag och privatpersoner.

5. Går det att få varuprover?

Om du har ett större projekt och vill prova en produkt i vårt sortiment innan du beställer, kontakta en av våra säljare eller innesäljare på vår kundtjänst. Ring oss på 018-18 68 80.

Vi hjälper dig med ditt projekt, från ide till verklighet. Ställ din fråga här!
Kontaktformulär
Tack för ditt förfrågan, vi svarar snart!
Hoppsan - ett fel uppstod. Försök igen