Shopping Cart
Hagaskolan
Skola och förskola
2021-09-21

Hagaskolans air bibliotek är en öppen yta där vi med hjälp av rätt fåtöljer kunde skapa en rofylt plats för studier och läsning.
Hagaskolan är en 3-parallellig F–9-skola med plats för 80 barn i förskolan och drygt 800 elever i grundskolan. Förskolan och skolan har moderna miljöer, väl anpassade för att stödja lärandet och skolans pedagogiska arbetssätt. Vi är mycket nöjda med utfallet och glada att vi fick förtroendet att leverera möbler och inredning till Hagaskolan.
Information
Uppdragsgivare: Vallentuna kommun
Plats: Vallentuna skola
Projekt: Inredning till skola med 800 elever
Leverans: juli 2019

Hagaskolan i Vallentuna är en 3-parallellig F–9-skola med plats för 80 barn i förskolan och drygt 800 elever i grundskolan. Förskolan och skolan har moderna miljöer, väl anpassade för att stödja lärandet och skolans pedagogiska arbetssätt. Skolan har ett pedagogiskt fokus med tre ledord som styrt utformningen av skolan och som även återspeglas i skolans möbler; samspelande, inspirerande och kunskapshöjande. På bilden till vänster ser du AIR färstmansoffa där man kombinerat två fåtöljer för att skapa avskildhet för grupper om två personer.

Vi har i det här projektet levererat möbler till bibliotek/atrium, korridorsmiljöer samt matsal.

Vill du kolla närmare på något av våra projekt eller komma i kontakt?
Kontaktformulär
Tack för ditt förfrågan, vi svarar snart!
Hoppsan - ett fel uppstod. Försök igen