×
1
5
:
0
0
Få 5% rabatt här och nu
Din rabatt har lagts till
Har du svårt att bestämma dig?
Om du beställer inom de närmaste 15 minuterna ger vi dig 5% rabatt på din beställning. Så kanske valet blir enklare?
Denna rabatt kan inte kombineras med andra rabatter / kampanjer.

Tel. 010-161 54 00

info@sono.se

Shopping Cart

Skola och förskola

Sedan 5 år tillbaka har vi med vårt vi genom vårt varumärke Form o Miljö varit officiell möbelleverantör till Internationella Engelska Skolans fritids- och skolverksamhet. 

Kontorsmöbler

Vi är stolta över att få inreda ännu ett stort kontor med våra högklassiga möbler. PE Teknik & Arkitektur skaffade nya lokaler där allt ifrån öppna kontorslandskap, konferensrum, kontorsrum, tysta rum, lunchrum samt lounge behövde inredas. 

Skola och förskola

I Järfälla strax utanför Stockholm ligger Almarevägens förskola. Vi fick uppdraget att leverera inredning till pedagogiska rum, matsal och personalrum. 

Omklädning

Vi har sedan start varit med om att utveckla och skapa förvaringslösningar för de flesta behov och mijöer. På Moro backe skolan ville man ha något annorlunda och med hjälp av MAD arkitektkontor skapades en cirkellösning med skåp.

Skola och förskola

Bobergsskolan är en skola med ca 400 elever. Området kring skolan präglas av spektakulära byggnader från dåtida gasverkets fabriker. 

Lager och industri

Apoteket förbättrar arbetsplatsen med hjälp av ergonomiska packbordsstationer från oss. 

Omklädning

Berglyckans förskola i Lagan har på ett fantasifullt sätt inrett sina kapprum. De har valt en snygg färgsättning som harmoniserar med den övriga inredningen och som dessutom gör det lätt för barnen att hitta till sin plats.

Vård och omsorg

Till Danderyds sjukhus Hjärnrehabiliteringen har vi säkertställt möbler som till exempel kan steriliseras utan att göra avkall på kvalitet eller hållbarhet. Bild på anhörigrum.